15 / 05 / 2024

Erkaya Twins 9 Nisan'da görücüye çıkıyor! Yeni proje!

Erkaya Twins 9 Nisan'da görücüye çıkıyor! Yeni proje!

Gayrimenkul sektöründe 25 seneyi geride bırakan Erkaya İnşaat, Menemen Koyundere'de hayata geçirdiği Erkaya Twins projesini 9 Nisan tarihinde satışa çıkarıyor.



Senelerdir müşterileriyle güvene dayalı ilişkiler geliştirdiklerini dile getiren Erkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kaya yaptığı açıklamada kentsel dönüşüm konusunda pek çok projede yer aldıklarını dile getirerek, Menemen Koyundere'de inşa ettikleri Erkaya Life projesinde toplam 120 adet konutun anahtarlarını sahiplerine teslim ettiklerini söyledi. Doğan Kaya şimdi de Erkaya Twins projeleinin heyecanı içinde olduklarını belirterek, 9 Nisan Cumartesi günü lansman yapacaklarını söyledi.

Erkaya Twins 9 Nisan da görücüye çıkıyor! Yeni proje!

YENİ YAŞAM ALANLARI OLUŞTURDUK

Erkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kaya, son günlerde sık sık gündeme gelen deprem ve pandemi sebebiyle insanların doğaya olan özleminin arttığını dile getirerek, bu ihtiyaçlardan yola çıkarak site projelerine yöneldiklerini dile getirdi.

Lansman avantajları sunulan Erkaya Twins proejsiyle ilgili bazı bilgiler de veren Doğa Kaya, toplamda 153 milyonluk bir yatırım gerçekleştirecekleri projede pek çok özelliğin bir arada sunulduğunu kaydetti. 

Erkaya Twins 9 Nisan da görücüye çıkıyor! Yeni proje!

12 bin 400 metrekare arsa alanına sahip olan Erkaya Twins projesinde iki tip 3 oda 1 salon konut yer alıyor. Toplam 180 adet konutun yer aldığı projede temel çalışmaları başladı.

Anahtar teslimlerin Aralık 2023'te gerçekleştirileceği Menemen Erkaya Twins projesinde iki farklı havuz, 2 çocuk parkı, açık otopark, sosyal alanlar ve 24 saat güvenlik hizmeti sunuluyor.

Ön satışların başladığı Erkaya Twins projesi otobana 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Web: http://www.erkayatwins.com/

Mavi Arya'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe ön talep topluyor! Yeni proje!

İzmir, gayrimenkulde parlayan yıldız oldu! Ev fiyatları daha da artacak! 


Geri Dön