27 / 04 / 2024

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul daire!

 Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul daire!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Skyland İstanbul

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul daire fiyatları bilgisinin detayları için 0212 289 89 99 no'lu telefonu arayabilirsiniz. Skyland İstanbul projesinde teslimler 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek...



Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan  Skyland İstanbul  projesi 3 blok halinde yükseliyor.  Eroğlu Gayrimenkul  Skyland İstanbul daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Seyrantepe'de inşa edilen Skyland İstanbul Konutlarında 55 bin metrekare otopark bulunuyor. Seyrantepe Skyland İstanbul projesinde rezidans daire, otel, alışveriş merkezi ve ofisler bulunuyor.


Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul daire fiyatları bilgisinden önce projeden bahsetmeye devam edelim. Skyland İstanbul Konutlarında yer alan ofisler 80 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.


Skyland İstanbul Konutlarında otel alanı 255 bin metrekare, alışveriş alanı 90 bin metrekare ve ofis alanı ise 100 bin metrekare olarak belirlendi.  Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul daire fiyatları için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Skyland İstanbul Seyrantepe Evlerinde konut bedelinin yüzde 55'i peşin olarak ödendikten sonra kalanı banka kredisi veya firma bünyesinde sunulan ödeme seçeneklerinden yararlanılarak ödenebiliyor. 


Skyland İstanbul nerede?

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul telefon numarası: 0212 289 89 99

Seyrantepe Skyland adres: Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe Şişli İstanbul


Skyland İstanbul iletişim bilgisi:

Telefon: 0212 289 89 99

Web Adresi: www.skylandistanbul.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön