28 / 04 / 2024

Eroğlu Yapı, 5 yeni projeyle girmeye hazırlandığı 2012'de 3.2 milyar TL yatırım hedefliyor!

Eroğlu Yapı, 5 yeni projeyle girmeye hazırlandığı 2012'de 3.2 milyar TL yatırım hedefliyor!

2011 yılı başından bugüne kadar 2 milyar lira yatırım değerinde, toplamda 1.5 milyon metrekare inşaat yapan Eroğlu Yapı, önümüzdeki yıl geliştireceği 5 yeni projeyle yatırımını 3.2 milyar TL'ye ulaştıracak...



2011 yılına hızlı bir giriş yapan Eroğlu, yılın son çeyreğinde de yatırımlarına devam ediyor. Yılbaşından bu yana dört projesinin lansmanını gerçekleştiren Eroğlu; Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Eroğlu Yapı Genel Müdürü Feyyaz Karabekiroğlu ve Eroğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencerin ev sahipliğinde, 19 Ekim 2011 Çarşamba günü Swissotelde gerçekleştirdiği basın toplantısında iki yeni projesine daha start verdiğini açıkladı. Şu anda İstanbul, Bursa ve Antalyada olmak üzere 10 projeyi aynı anda yürüttüklerine dikkat çeken Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 2012de yatırımlarının 3.2 milyar liraya ulaşacağını belirtti.

Gerçekleştirdiği projelerle sektörün klişelerini değiştirmeyi kendine ilke edinen Eroğlu, 2010 yılında kazandığı ivmeyi 2011 yılında da sürdürüyor. 2011 yılının son çeyreği öncesinde basın mensupları ile bir araya gelerek 2011 yılı başından bugüne kadar 2 milyar lira yatırım değerinde, toplamda 1.5 milyon metrekare inşaat yaptıklarına değinen Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu; İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Kağıthane, Florya ve Antalya projelerimizi 2012 yılı içerisinde teslim edeceğiz. Önümüzdeki yıl ayrıca 5 yeni proje geliştireceğiz. 2012de yatırımlarımız 3.2 milyar TLye ulaşacak dedi.

2011 yılının başından bu yana büyük bir yoğunluğun içerisinde olduklarını hatırlatan Nurettin Eroğlu; çalışmalarına bayram, seyran, yaz tatili, kriz demeden devam ettiklerini söyledi. Eroğlu, Güçlü sermayemiz, çalışkan ekibimiz ve doğru projelerimiz ile pazarda daha uzun süre var olacağız. Daha ilk gün dile getirdiğimiz 3 yıl içerisinde sektörün ilk 5i arasına girme hedefine hızla koşuyoruz. Her fırsatta dile getiriyorum, Türkiyenin gerçek değerini bulduğuna ve bundan sonra daha da çok büyüyeceğine inanıyorum. Bu büyüme kuşkusuz gayrimenkul sektörüne yansıyacaktır. Önümüzdeki yıllarda da Türkiyeye güvenerek yatırımlarımıza devam edeceğimizi, çıtayı daha da yükselteceğimizi bilmenizi isterim dedi.

Son dönemde lansmanı gerçekleşen Platform Merter ve Florya Ekşinar Konakları projelerinin yanı sıra Kağıthanede yer alan Ofishane ile Bursa Nilüferde yer alan projelerinin de tanıtıldığı, 19 Ekim Çarşamba günü Swissotelde düzenlenen basın toplantısında; Eroğlu Yapı Genel Müdürü Feyyaz Karabekiroğlunun da ekibe katıldığını belirten Nurettin Eroğlu Profesyonellerden oluşan güçlü bir ekibe sahip amiral gemimiz kaptansız olmaz diye düşünerek geçtiğimiz aylarda Sayın Feyyaz Karabekiroğlu ile el sıkıştık. Birlikte daha pek çok projeyi hayata geçirmek üzere kolları sıvadık dedi.

Ofishane 2012de teslim
Göreve gelmesiyle birlikte hayata geçirilen ilk projenin 260 milyon TL yatırım bedeliyle Platform Merter olduğuna dikkat çeken Eroğlu Yapı Genel Müdürü Feyyaz Karabekiroğlu, 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirdikleri Florya Ekşinar Konaklarının inşa ve satışlarına da hızla devam ettiklerini belirtti.  

Karabekiroğlu ayrıca 32 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunan, 55 bin 664 metrekare inşaat alanına sahip, 120 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen ofis projesi Ofishaneyi 2012nin ikinci yarısında teslim etmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.

Herşeyin daha fazlası Bursada...
Düzenlenen basın toplantısında konuşan Eroğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer ise Bursada herşeyin daha fazlası sloganıyla hayata geçirdikleri, biri 28 diğeri 23 katlı rezidans kuleleri, teras evleri, Uludağ manzarası ve cadde üzerinde yer alan mağazalardan oluşan son projelerinin satış ofisinin; ekim ayı sonunda hizmete gireceğini belirtti.

Kızılsencer: Satışlardan memnunuz, Eroğlu projeleri kazandırıyor...
Konuşmasında devam eden diğer projelere de değinen Eroğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer; Florya Ekşinar Konaklarının bir ay içerisinde yüzde 10, ön talepleri toplanan Platform Merterdeki konutların ise yüzde 15inin satışının gerçekleştiğini sözlerine ekledi. 

Halkalıdaki marka projeleri İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2 hakkındaki güncel bilgileri de paylaşan Kızılsencer; Eylül 2011de 200 milyon TL yatırım bedeli ile satışa çıktığımız İstanbul Loungedaki dairelerimizin yarısı satıldı. Metrekare satışları ortalama bin 876 TLdan  başlayan projemizde bu rakamlar bugün yüzde 33 prim yaparak ortalama 2 bin 500 TLye ulaştı. 150 milyon TL yatırım bedeline sahip İstanbul Lounge 2de ise 6 ay gibi kısa bir sürede projenin yüzde 30unun satışını gerçekleştirdik dedi.


Geri Dön