27 / 04 / 2024

Erol Bayraktar kimdir?

Erol Bayraktar kimdir?

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar kimdir? Erol Bayraktar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Bayraktar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Bayraktar...



Erol Bayraktar kimdir?

1971 yılında Kaynaşlı Darıyeri Hasanbey Köyünde doğdu. İlkokulu aynı köyde orta okul ve liseyi Düzce İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Lisans öğrenimini Mısır / Kahire EL – EZHER ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAÜLTESİ’ nde tamamladı. Lisans eğitimi boyunca Kahire Milli Türk Talebe Birliği (MTTB)’ de Düzceliler Başkanı olarak hizmet etti. Ardından Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul Özel Çamlıca Lisesi ve Akçakoca Yurtlarında eğitmenlik ve psikolojik danışmanlık görevlerinde bulundu.


Vatani görevini Tekirdağ/Çerkezköy’ de kısa dönem olarak tamamlayıp Milli Eğitim Bakanlığının ataması ile Batman/Bağlar İlköğretim Okulunda sınıf ve meslek dersi öğretmenliği yaptı.


28 Şubat sürecinin keyfi uygulamaları nedeniyle kazanılmış eğitim/öğretim haklarının elinden alınmasından dolayı yüksek lisans (master) eğitimi için Almanya’ ya gitti.  Freiburg-Goethe Enstitüsü dil kursunu tamamlayıp ERLANGEN ÜNİVERSİTESİ’ nde Yüksek Lisans yapmaya hak kazandı. Avrupa’ da kaldığı süre içerisinde eğitmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu.


2004 yerel seçimlerinde Saadet Partisi İl Genel Meclis Üyeliği adaylığı, devam eden yıllarda SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ’ ni tamamladı.


Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi (4 yıl) bölümünde eğitim hakkı kazandı.


Adalet ve Kalkınma Partisi Kaynaşlı İlçe Teşkilatı’ nda iki dönem yönetim kurulu üyeliğine 4. olağan kongrede İlçe Başkanlığına seçildi.


28 Şubat sürecinde iptal edilen öğretim görevinin iadesinden sonra M.E.B. Düzce/Merkez Esentepe İlköğretim  Okulu’nda Sınıf Öğretmenliğine atandı. Yabancı Dil olarak orta seviyede Almanca ve İngilizce, iyi düzeyde Arapça biliyor.






Geri Dön