13 / 05 / 2024

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker kimdir? Erol Göker’in mesleği nedir? Erol Göker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!



EROL GÖKER KİMDİR?

Erol Göker, Türk bir iş insanıdır.

EROL GÖKER EĞİTİM DURUMU!

Erol Göker, 1979 yılında  Ankara  Üniversitesine girdi ve burada Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Göker, lisansüstü eğitimini de gene aynı üniversitenin Ekonomi Bölümü’nde yaptı.

EROL GÖKER İŞ HAYATI!

Göker, 1979 ile 1984 yılları arasında Maliye Bakanlığı’nda Hesap Uzmanı olarak görevini yaptı. Erol Göker, 1984 ile 1988 yılları arasında Sermaye Piyasası Kurulu’nda Denetçi pozisyonunda bulundu.

Erol Göker, iş hayatına özel sektörde devam etti. Göker, 1988’den başlayarak 1990 yılına kadar Net Holding’de Sermaye Piyasası ve Denetim Koordinatörü olarak da görevlerinde bulundu ve 1990’da kurucusu olduğu Global Menkul Değerler’de Genel Müdür olarak çalıştı.

Görevini halihazırda Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam eden Göker, ayrıca Global Yatırım Holding bünyesinde Başkan Vekili pozisyonunda ve Ege Ports ve İzmir Limanı’nda da Grup’un yatırım yaptığı doğalgaz dağıtımı ile beraber hidroelektrik enerji üretimi şirketlerinde de Yönetim Kurulunda görev alıyor. Grup dışında da Erol Göker, TÜSİAD üyesidir. Süt ve tarım sektöründe faaliyet gösteren Göker, Yaprak Süt ve Besi Çiftlikleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanıdır ve aynı zamanda ana hissedardan da biridir.


Geri Dön