05 / 05 / 2024

Ersun Bayraktaroğlu kimdir?

Ersun Bayraktaroğlu kimdir?

PwC Gayrimenkul Sektörü Ülke Lideri Ersun Bayraktaroğlu, Gayrimenkul Yatırımının Vergisel Boyutu eğitimleri de veren uzmandır. Ersun Bayraktaroğlu, Temmuz 2007'den bu yana PwC Türkiye'nin ortağıdır. İşte Ersun Bayraktaroğlu kimdir? sorusunun cevabı...



Ersun Bayraktaroğlu kimdir? 


Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İşletme Bölümü’nden mezun olan Ersun Bayraktaroğlu, ABD’de Western Michigan Üniversitesi’nde Ekonomi alanında yüksek lisans derecesine sahiptir. 


Yaklaşık 10 yıl boyunca Maliye Bakanlığı’nda Gelirler Kontrolörü olarak çalışan Ersun Bayraktaroğlu, hem özel şirketlerde hem de kamu kuruluşlarında vergi denetimleri ve incelemeleri yürütmüştür. 


Ardından altı yıl süresince  Ankara  merkezli bir holding grubunda (Nurol Grup) sırasıyla Denetçi, Finans Müdürü ve Mali İşler ve Denetim Bölümü Başkanı olarak görev yaptıktan sonra 2002 yılında Kıdemli Müdür olarak PwC’ye katılmış ve Temmuz 2007’de ise şirket ortaklığına kabul edilmiştir.

 

Ersun Bayraktaroğlu gerek kamu kuruluşları gerekse özel şirketler nezdinde iç denetim, finansal danışmanlık, finansal yönetim ve finansal ve idari denetim alanlarında geniş deneyime sahiptir. 


Ersun Bayraktaroğlu PwC Türkiye’nin Bankacılık ve Sermaye Piyasaları ile Gayrimenkul uzmanlık ekiplerinde yer almaktadır. Halen pek çok yerli ve yabancı ticaret ve yatırım bankasına, aracı kuruma, leasing, faktoring, portföy yönetimi ve tüketici finansmanı şirketine, menkul ve gayrimenkul yatırım fonuna, gayrimenkul yatırım ortaklığına ve gayrimenkul şirketine vergi danışmanlığı hizmeti vermektedir.  


İş dünyası gazetelerinde ve gayrimenkul yayınlarında sürekli olarak  makaleler, görüşler yayımlamakta olan Ersun Bayraktaroğlu, bir çok yerel ve uluslararası panel, toplantı ve konferansa konuşmacı olarak katılmakta ayrıca vergi konularındaki kurum seminerlerimizde de eğitmen olarak görev almaktadır.


Bayraktaroğlu, GYODER ve GISP gibi sivil toplum kuruluşlarında Yönetim Kurulu üyesi olarak sektöre katkı sağlamaktadır.


Ersun Bayraktaroğlu halihazırda PwC Gayrimenkul Sektörü Ülke Lideri olarak çalışmaktadır. YMM unvanını haiz olan Ersun Bayraktaroğlu iyi düzeyde İngilizce bilmektedir. 



Ersun Bayraktaroğlu ve PwC Türkiye iletişim bilgileri!


İstanbul - BJK Ofis

PricewaterhouseCoopers


Süleyman Seba Cad. BJK Plaza No:48

B Blok, Kat 9 Akaretler

34357 Beşiktaş İstanbul

Tel: [90] (212) 326 6060

Fax:[90] (212) 326 6050



İstanbul - Maya Ofis

PricewaterhouseCoopers

Büyükdere Cad. No:100-102 Maya Akar Center

B Blok Kat:8 Esentepe,

34394 Istanbul

Tel: [90] (212) 355 5858

Fax: [90] (212) 355 5850


Web: www.pwc.com.tr


Geri Dön