31 / 07 / 2024

Erya Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Erya Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Naz Yavuz tarafından kuruldu.



Erya Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Naz Yavuz tarafından kuruldu.

Erya Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
AMAÇ VE KONU Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır a) Şirket kurduğu tesisler içinde ve dışında konaklama tesisleri,otel, motel,tatil köyü,golf sahası, bar, restoran,cafe, pastane, çay bahçesi,büfe,spor tesisleri, alış veriş merkezleri, satış mağazaları,satış reyonları, kurar, kurdurur,işletir,işlettirir,gerektiğinde kiraya verir,kurulmuş tesisleri kiralar b) Şirket amacını gerçekleştirmek için gerekli taşınmazları satın alır, başkalarına ait ve kamu kurum ve kuruluşlarından, hazineden, kiralayabilir,kiraya verebilir, satın alabilir, devir alabilir,devredebilir,gerektiğinde kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör ihalelerine katılabilir, gerekli teminatları verebilir,gerekli müracaatlarda bulunur,bulundurur, gerekli izinleri alır, aldırır, . . c) Şirket amacını gerçekleştirmek için gerekli ve gayrimenkulleri satın alır,kiralar,gerekli inşaatları yapar. Gerek kendi gerekse başkalarına ait taşınmazlar üzerinde gerekli tasarruflarda bulunur. d) Şirket amacını gerçekleştirmek için gerek kendi gerekse başkalarına ait taşınmazlar üzerine her türlü inşaat yapabilir,gerekli tapu kaydı,tapu tescili,kat irtifakı,kat mülkiyeti,aplikasyon,tevhit,ifraz,birleşme,satış vaadi,kat karşılığı anlaşmaları yapar,yaptırır,gerekli izin ve müracaatlarda bulunur,gerekli projeleri hazırlar,hazırlatır, ve her türlü tasarruf haklarında bulunur. e) Mevcut yasaların imkan verdiği yatırım teşvik ve kredilerinden faydalanabilir. f) Konusu ile ilgili olan ihtira haklarını ve beratlarını,lisansları,imtiyazları,telif haklarını,alamet`i farikaları ve ticaret ünvanlarını iktisap etmek,kullanmak,devretmek,kiralamak,kiraya vermek,bunlara mütallik almak veya vermek. g) İştigal konusu ile ilgili gerçek ve tüzel kişilerle ortaklık,kurulmuş ve kurulacak şirketlere iştirak edebilir,gerektiğinde bu şirketleri devir ve başka bir şekilde sona erdirebilir. h) O andaki mevcut kanuni mevzuatlar dahilinde yabancı sermaye ortağı olabilir,yabancı sermayeyi ortak edebilir. ı) Şirket her türlü kara,deniz ve hava taşıtlarını alır,satar,kiralar,kiraya verebilir. j) Şirket sahip olduğu ve olacağı menkul ve gayrimenkullerle ilgili olarak her türlü tasarruflarda bulunur. k) Yurt içi ve yurt dışı şubeler açabilir,gerektiğinde bayilikler alır ve verir. Şirket yukarıda sıralanan konuları gerçekleştirmek için; -İştigal konusu ile ilgili yerli ve yabancı müessese ve kurumlarla ortaklıklar kurabilir. İç ve dış piyasalardan, özel ve resmi teşekkül ve müesseselerden uzun,orta ve kısa vadeli borç vermemek kaydıyla borçlanma anlaşmaları akdedebilir. Aval ve kefalet kredileri temin edebilir. Gerektiği takdirde şirketin menkul ve gayrimenkul mallarını rehin ve ipotek edebilir,ipoteklerin fekkini isteyebilir, yerli ve yabancı her nevi teknik bilgi ve sair hakları satın alabilir,kiralayabilir ve devredebilir. -Yerli ve yabancı banka kredilerinden istifade ile bu kredilerin temini için taahhütnameler,istikraz sözleşmeleri yapabilir.


Geri Dön