28 / 04 / 2024

Eryaman Concept Ankara satılık daire!

Eryaman Concept Ankara satılık daire!

Firma: Ünsal Group

Proje: Eryaman Concept

Eryaman Concept Ankara satılık daire fiyatları 95 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Eryaman Concept Ankara projesinde konut teslimleri 2014 yılı Aralık ayı sonunda yapılıyor...




Eryaman Concept projesi Ankara'da inşa ediliyor.  Eryaman Concept   Ankara  projesi  Ünsal Group  tarafından hayata geçiriliyor. Eryaman Concept Ankara satılık daire fiyatları 95 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


100 adet ticari ünitenin yer aldığı Eryaman Concept Ankara projesinde 150 adet konut bulunuyor. Eryaman Concept Ankara projesi içerisinde yüzme havuzu, fitness salonu, açık / kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları mevcut.


Eryaman Concept Ankara satılık daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon sunuluyor. Eryaman Concept Ankara projesinde 1 oda 1 salon daireler 53 metrekare ve 60 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 90 metrekare olarak tasarlandı.


Eryaman Concept Ankara ödeme koşulları kapsamında banka kredili olarak veya firma bünyesinde vadeli ödeme seçeneği sunuluyor. Eryaman Concept Ankara teslim tarihi 2014 yılının sonu olarak belirtiliyor.


Eryaman Concept Ankara satılık daire fiyatları 1 oda 1 salon daire tipi için 95 bin lira ile 109 bin lira arasında değişirken, 2 oda 1 salon dairelerde fiyatlar 159 bin liradan başlayarak değişiyor. 2 blok olarak inşa ediliyor olan Eryaman Concept projesinde bloklar 18 katlı olarak tasarlandı.


Eryaman Concept Ankara nerede?

Eryaman Concept Ankara adres bilgileri : Yavuz Selim Mahallesi 11.Cadde 7/A-B 3.Etap Eryaman-Ankara



Eryaman Concept Ankara iletişim

Telefon: 0312 247 1 247

Web adresi: http://www.concepteryaman.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön