02 / 05 / 2024

Erzurum AVM ziyaretçilerine otomobil kazanma şansı sunuyor!

Erzurum AVM ziyaretçilerine otomobil kazanma şansı sunuyor!

Ziyaretçilerine sürpriz kampanyalar hazırlayan Erzurum AVM, 9 Aralık 2013 - 28 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştireceği kampanya ile 1 kişiye Citroen C5 kazanma fırsatı verecek.




Bölgenin geniş kitlelere hitap eden ilk ve tek alışveriş merkezi Erzurum AVM , 9 Aralık 2013 - 28 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştireceği kampanya ile 1 kişiye Citroen C5 kazanma fırsatı verecek. Tek seferde yapılan 75 TL ve üzeri alışveriş fişlerinin danışma noktasına kaydettirilmesi suretiyle gerçekleşecek olan kampanyanın çekilişi ise 5 Mart 2014'de saat 14:00'de noter huzurunda alışveriş merkezi içinde gerçekleştirilecek.

Erzurum ve çevre illere hizmet eden Erzurum AVM'nin müdürü Kemal Ünal; "Açılmış olduğumuz günden bugüne kadar birçok farklı ve bölgede ilk kez denenen başarılı kampanyaların altına imza attık. Müşterilerimizden olumlu tepkiler alan çalışmalarımız arasına yeni bir kampanya daha ekledik ve bunu yaparken de yine hizmet ettiğimiz müşterilerimizin beklentilerine göre planlama yaptık. Müşterilerin, Erzurum AVM'den bir araba çekilişi kampanyası beklediğini, zaman zaman hitap ettiğimiz bölge halkı üzerinde yapmış olduğumuz araştırma ve onlarla gerçekleştirdiğimiz anketler neticesinde belirlerdik ve bugün itibariyle kampanyamız başladı. Belirtilen tarihler arasında yapılan her 75 TL'lik alışveriş ile kazanma şansının artacağı kampanyamıza tüm bölge halkını bekliyor , bu vesileyle sizin aracılığınızla herkese mutlu bir yıl diliyorum. " dedi. 



Yeni Kuşak Gazetesi


Geri Dön