27 / 04 / 2024

Esas Aeropark Kurtköy fiyatları!

Esas Aeropark Kurtköy fiyatları!

Firma: Esas Gayrimenkul

Proje: Esas Aeropark

Toplam 42 adet daireden meydana gelen Esas Aeropark projesinde satışı devam eden 7 adet daire kaldı. Projede yer alan daireler homeoffice olarak kullanılabiliyor. İşte Esas Aeropark Kurtköy fiyatları...



İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Aeropark Kurtköy projesi 55 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 71 metrekareden başlıyor, 147 metrekareye kadar ulaşıyor.


Esas Aeropark Kurtköy fiyatları haberimizin devamında bulunuyor. Toplam 42 adet dairenin yer aldığı projede alanları 51 metrekare ile 242 metrekare arasında değişen perakende alanları da mevcut. 


Kurtköy Aeropark projesi 2 blok halinde yükseliyor. Teknopark'a 1 dakika, Viaport AVM'ye 5 dakika mesafede inşa edilen projede kiralanabilir ofislere de yer veriliyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana gelen Aeropark projesi  Esas Gayrimenkul  imzası taşıyor. Projede satışı devam eden 7 adet daire kaldı.


Esas Aeropark Kurtköy fiyatları!

Home office olarak da kullanılabilen daire fiyatları 200 bin dolar ile 400 bin dolar arasında değişen Aeropark'ta kiralık ofis fiyatları ise metrekare bazında 25 dolardan başlangıç gösteriyor. 


Esas Aeropark iletişim 

Telefon:0216 702 17 64 

Web adresi: www.esasgayrimenkul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön