09 / 05 / 2024

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.



360 DERECE İNSAN VE KÜLTÜR VE SİSTEMİ 

Şirket ana hedefleriyle uyumlu, güçlü ve çalışan odaklı şirket kültürünü tam entegrasyonla korumaya devam eden Esas Gayrimenkul; işin dünyadaki ve Türkiye’deki geleceğini ve yüksek çalışan deneyimini gözeterek, çalışan bağlılığı, performans ve buna bağlı olarak kurumsal performansı ve değeri yükseltme hedefiyle çalışmalar yürütüyor.

Son 2 yıldır önemli bir noktaya getirdikleri dijitalleşme süreçlerinin ileri fazlarını tamamlayarak 360 derece İnsan ve Kültür sistemini 2023 yılında hayata geçirmeyi planlayan Esas Gayrimenkul’ün yakın dönem hedefleri arasında, yeni projelerle yetenek yönetimi ve işveren markasının güçlendirilmesine yönelik inisiyatifleri hayata geçirmek önemli bir yer tutuyor.

Sürdürülebilirlik alanında ise kurum içerisindeki aktif rollerini devam ettirerek kendilerine, ailelerine, iş arkadaşlarına ve sosyal çevrelerine örnek olan zihniyet dönüşümünü güçlendirmek hedefleniyor. 


Geri Dön