29 / 04 / 2024

Esas Gayrimenkul yönetimi Altınok Öz'ü ziyaret etti!

Esas Gayrimenkul yönetimi Altınok Öz'ü ziyaret etti!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Yönetim Kurulu üyesi Kazım Köseoğlu ve Esas Gayrimenkul Direktörü Mustafa Doğaner; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu.



Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Yönetim Kurulu üyesi  Kazım Köseoğlu ve Esas Gayrimenkul Direktörü Mustafa Doğaner; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu. 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’da yapılan hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Altınok Öz, uygulamada olan Etap-1, Etap-2, riskli alanlar, Ceviz Meydanı, Uğur Mumcu Kent Meydanı ve Kartal’da devam eden deprem-yerinde dönüşüm çalışmaları hakkındaki bilgileri de paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş’ın Kartal Belediyesi tarafından yaptırılan heykelinin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde  düzenlenen devlet töreni ile Kıbrıs Uluslararası Ercan Hava Limanı kavşağına dikildiğini vurgulayan Başkan Altınok Öz, Uğur Mumcu Kent Meydanı projesinde de gazeteci-yazar Uğur Mumcu’nun heykelinin de dikileceğini belirtti. 

Kartal Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Başkan Altınok Öz, TAK Kartal’ın (Tasarım Araştırma Katılım) çalışma alanları hakkındaki bilgileri de paylaştı. İnsan odaklı projelere imza atan Başkan Altınok Öz’ü çalışmalarından dolayı kutlayan Esas Gayrimenkul Yönetimi, yapılan çalışmalara içinde başarılar diledi. 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Yönetim Kurulu üyesi  Kazım Köseoğlu ve Esas Gayrimenkul Direktörü Mustafa Doğaner’e teşekkür etti. 



Geri Dön