28 / 04 / 2024

Kent-Der yöneticileri Başkan Altınok Öz'ü ziyaret etti!

Kent-Der yöneticileri Başkan Altınok Öz'ü ziyaret etti!

30 Mart 2014 yerel seçimlerinden zaferle çıkarak Kartal Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Başkan Altınok Öz’ün makamında ziyaretler devam ediyor. Kent-Der yöneticileri Başkan Altınok Öz'ü ziyaret etti.



Başkan Altınok Öz, Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği KENT-DER Başkanı Ahmet Naim Piker ve beraberindeki dernek yöneticilerini ağırladı.


Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği KENT- DER Başkanı Ahmet Naim Piker, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada “ Başkanımız Altınok Öz’ün, kentsel dönüşüme yönelik halktan yana çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Başkan Öz, kentsel dönüşüme Kartal’da yeni bir anlayış getirerek fark yaratmış ve örnek olmuştur. Yerel seçimlerden zaferle çıkan Başkanımızı tebrik ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz” dedi.


Başkan Altınok Öz de Piker ve dernek yöneticilerine, bu anlamlı ziyaretleri için teşekkür ederken Kartal’da dönüşümü yeni dönemde de insan odaklı olarak gerçekleştireceklerine dikkat çekti. Başkan Altınok Öz, ”Kartal’da dönüşüm hızla devam edecek ve bu dönüşümde bizler Kartal halkının yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.       


Geri Dön