30 / 04 / 2024

Esenkent Zübeyde Hanım Çocuk Bakımevi hizmete girdi!

Esenkent Zübeyde Hanım Çocuk Bakımevi hizmete girdi!

Maltepe Belediyesi'nin beşinci kreşi Esenkent Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi hizmete girdi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç 50 çocuğun eğitim göreceği kreşin açılışında konuştu.



Maltepe Belediyesi'nin beşinci kreşi Esenkent Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi hizmete girdi. 50 çocuğun eğitim göreceği kreşin açılışında konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Çocuklarımıza kreşlerimizde arkadaşlık, dostluk, barış, sevgi ve kardeşliği öğreteceğiz" dedi. "Her Mahalleye Kreş" projesi kapsamında, yaptığı kreşleri vatandaşların hizmetine sunan belediye, Altayçeşme, Zümrütevler, Bağlarbaşı ve Başıbüyük kreşlerinden sonra beşinci kreşi, Esenkent Mahallesi'nde açmış oldu. 

Açılışta konuşan Başkan Ali Kılıç, "18 mahallede 18 kreş sözümüz vardı. Ocak, şubat ve martta 3 kreşimiz daha tamamlanıyor. Böylece mart sonuna kadar 8 kreşimizi tamamlamış olacağız. Geri kalan 10 kreşimizi de önümüzdeki yıl içinde arsalar bulup inşaatları tamamlandıktan sonra çocuklarımızın hizmetine sunacağız" dedi. 


Habertürk


Geri Dön