04 / 05 / 2024

Esenler Belediyesi, geri dönüşümle elde edilen 500 bin defteri dağıtacak!

Esenler Belediyesi, geri dönüşümle elde edilen 500 bin defteri dağıtacak!

Esenler’de geri dönüşümden elde edilen 500 bin defter düzenlenecek bir törenle öğrencilere ücretsiz dağıtılacak. Bu sene dağıtılanlarla birlikte son 5 yılda 2.5 milyon defter, çöpten çıkarılarak Esenlerli öğrencilere ulaştırılmış olacak.



Her yıl olduğu gibi bu yıl da Esenler Belediyesi Geri Dönüşüm Tesisleri’nde tamamen çöpten ayrıştırılarak elde edilen defterler, Esenler’deki tüm öğrencilere verilecek. 


Yeni nesilde çevre bilinci oluşturmak, öğrenci ve velilere ekonomik katkı sunmak gibi amaçlarla yürütülen Geri Dönüşüm Projesi’nden elde edilen defterleri Esenlerli öğrenciler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun elinden alacak. 


Esenler’de her yıl aynı yolla elde edilen 500 bin defter öğrencilere hediye ediliyor. Projenin 5. yılında 2.5 milyonuncu defter, Esenlerli öğrencilere verilecek. 


Esenlerli yaklaşık 80 bin öğrencinin defterlerine kavuşacağı tören 19 Eylül 2014 Cuma günü saat 11:00'de Esenler Kemer Mahallesi'nde Kemer Park Evleri'nin yanında bulunan Kemer İlkokulu'nda gerçekleştirilecek.


Esenler Belediyesi


Geri Dön