29 / 04 / 2024

Esenpark Plaza'da ofis fiyatları 145 bin TL'den başlangıç gösteriyor!

Esenpark Plaza'da ofis fiyatları 145 bin TL'den başlangıç gösteriyor!

Firma: BTC İnşaat ve MG Proje

Proje: Esenpark Plaza

BTC İnşaat ve MG Proje ortaklığıyla hayata geçirilen Esenpark Plaza'da ofis fiyatları 145 bin TL'den başlıyor. Esenpark Plaza projesi İstanbul Esenyurt' ta hayata geçiriliyor...



Esenpark Plaza projesinde 20 mağaza ve 48 ofis yer alıyor.  BTC İnşaat ve MG Proje  imzası taşıyan Esenpark Plaza'da yer alan mağazaların alanları 141 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında, ofislerin alan büyüklükleri ise 72 metrekare ile 87 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


2 bin 770 metrekare alana sahip  Esenpark Plaza  İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. 6 katlı 2 blok şeklinde tasarlanan  Esenpark Plaza Bahçeşehir’in batısında, Avcılar’ın güneyinde konumlanıyor. 


Esenpark Plaza'da ofisler 145 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. ofislerin metrekare birim fiyatları 2 bin TL'den başladığı Esenyurt Esenpark Plaza'nın ödeme planı kapsamında yüzde 15'i peşinat olarak ödendiği takdirde kalan tutar için firma bünyesinde faizsiz bir şekilde 40 ay boyunca taksitlendiriliyor.



Projede teslimlerin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. Esenpark Plaza konum olarak hastanelere ve okullara sadece 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na 30 dakika uzaklıkta yer alıyor. BTC İnşaat Esen Park Plaza’da çift asansör, 2 bin 500 metrekarelik kapalı otopark, yangın söndürme sistemi, güvenlik sistemi gibi olanakları bulunuyor. 


Telefon: 0212 852 65 55

Web adresi: http://www.esenparkplaza.com/

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön