02 / 05 / 2024

Esenyurt City Center nerede?

Esenyurt City Center nerede?

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

Proje: City Center

Özyurt A.Ş. ve Bahar İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Esenyurt City Center nerede? sorusunun ayrıntılı cevabı haberimizde yer alıyor...





Esenyurt’ta yükselen  City Center  projesi Özyurt A.Ş. ve Bahar İnşaat ortak girişimi ile hayata geçirildi. 17 bin metrekarelik alana sahip olan City Center Esenyurt projesinin inşaat alanı Avm alanı ile birlikte toplamda 196 bin metrekareye ulaşıyor. 

 

Esenyurt City Center projesinde Premium, deluxe, ve home ofis  olmak üzere değişik tiplerde ofisler,  konut ve alışveriş merkezi bulunuyor. 


Daire alanlarının 80 metrekare ile 180 metrekare arasında değişim gösterdiği Esenyurt City Center 'da 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 250 rezidans dairenin ve 175 adet ofisin yer aldığı Esenyurt City Center nerede? sorusunun ayrıntılı yanıtı için haberimizin devamını okuyabilirsiniz:


Esenyurt City Center daire fiyatları bilgisine göre projedeki daireler metrekaresi 1.750 dolardan satışa sunuluyor. Banka kredisi ile daire sahibi olmanın mümkün olduğu Esenyurt City Center ödeme planı bilgisine göre bu imkandan yararlanmak için tutarın yüzde 25'ini peşinat olarak ödemek gerekiyor. Esenyurt City Center nerede? sorusunun yanıtı şöyle: 


Esenyurt City Center nerede? 


Esenyurt City Center nerede? Esenyurt City Center adres: Namık Kemal Mah. Doğan Araslı Cad. No 79 Esenyurt-İSTANBUL



Esenyurt City Center nerede? Esenyurt City Center kroki: 


Esenyurt City Center nerede?


Teslimlerin 2015-Şubat'ta yapılacağı Özyurt City Center, içinde TBMM İrtibat Bürosu, Kaymakamlık binası, İlçe Emniyet Binası, Belediye Binası, ve 3 katlı AVM alanı gibi kurumları barındırıyor. Lokasyon olarak ulaşıma elverişli konumda bulunan Esenyurt City Center, E-5’e, Esenyurt Devlet Hastanesi'ne ve metrobüse 3 dakika, havaalanına ise 10 dakika uzaklıkta yükseliyor.

  


Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi: http://www.citycenteresenyurt.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön