29 / 04 / 2024

Esenyurt Hep İstanbul satış ofisi!

Esenyurt Hep İstanbul satış ofisi!

Firma: Tekfen Emlak Geliştirme

Proje: Hep İstanbul

11 blok şeklinde yükselen proje Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile inşa ediliyor. Esenyurt Hep İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 8 437 olarak belirlendi.



Ortak kullanım alanları arasında projede açık-kapalı yüzme havuzu, geniş peyzaj alanları, kapalı otopark, oyun alanları, basketbol-futbol-tenis alanları gibi ortak donatı alanları bulunuyor. 


Hep İstanbul daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede 15 bin TL peşinatta, kalan kısım banka kredisiyle vadelendiriliyor. 


Daire fiyatlarının dairelerin konum ve alanlarına göre farklılık gösterdiği proje  Tekfen Emlak Geliştirme  imzası ile yükseliyor. Proje 11 blok şeklinde yükseliyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 25 peşinatta, konut satış bedeli üzerinden yüzde 6 indirim fırsatı sağlanıyor. Proje İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor.


Fiyat listesi kapsamında dairelerin 267 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede dairelerin teslimleri 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Esenyurt  Hep İstanbul  satış ofisi!

Telefon: 444 8 437

Web: www.hepistanbul.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön