01 / 05 / 2024

Esenyurt My Family ne zaman teslim?

Esenyurt My Family ne zaman teslim?

Firma: Ersa ve Hyt İnşaat

Proje: My Family Residence Esenyurt

Esenyurt My Family ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. My Family Residence Esenyurt'ta banka kredisi kullanılabiliyor...




Ersa İnşaat ve Hyt İnşaat tarafından yükselen My Family Residence İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor.  My Family Residence Esenyurt  projesi 1+1, 2+1, 3+1 dairelerden meydana geliyor.


3 blok halinde yükselen My Family Residence Esenyurt projesinde 255 adet konut bulunuyor. Esenyurt My Family daire fiyatları 130 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Esenyurt My Family ne zaman teslim sorusunun cevabı haberin devamında bulunuyor.


My Family Residence projesinde dinlenme alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, hamam gibi sosyal imkanlar yer alıyor. My Family Esenyurt satış ofisi ile 0212 853 44 34 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz.


Esenyurt My Family ne zaman teslim?


Esenyurt My Family ne zaman teslim sorusu 10 ay sonra olarak cevaplandırılıyor.  My Family Esenyurt ödeme planı dahilinde konut bedelinin yüzde 75 kadarı için banka kredisi kullanılabiliyor.


My Family Residence Esenyurt projesinde 1+1 daire tipleri 55 metrekare - 90 metrekare, 2+1 daireler ile 3+1 dairelerin büyüklükleri 83 metrekare ile 142 metrekare olarak belirlendi.


Esenyurt My Family Residence nerede?

My Family Esenyurt adres bilgileri : Cumhuriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi 1982 Sokak No: 6 Esenyurt / İstanbul


My Family Evleri Esenyurt iletişim

Telefon: 212 853 44 34

Web adresi: www.myfamily.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön