28 / 04 / 2024

Esenyurt Samsun Towers satılık!

Esenyurt Samsun Towers satılık!

Firma: Ersa İnşaat

Proje: Esenyurt Samsun Towers

İstanbul'un Avrupa Yakasında 5 kule halinde yükselen Esenyurt Samsun Towers satılık daire fiyatlarına ilişkin herhangi bir bilgi verilmiyor. Projedeki tüm konutların satış süreci sona ermiş durumda...





Ersa İnşaat tarafından inşa edilen Samsun Towers Evleri projesi toplam 1.550 adet daireden oluşuyor. 33 katlı olarak tasarlanan 5 kule halinde inşa edilen Samsun Towers projesi konum olarak İstanbul'un Avrupa Yakasında Esenyurt'ta yer alıyor. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daire alternatiflerinin yer aldığı  Esenyurt Samsun Towers  satılık daireler ile ilgili bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. 


Esenyurt Samsun Towers projesindeki dairelerin alanları 43 metrekareden başlıyor, 103 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor. Esenyurt Samsun Towers satılık daire bilgileri şöyle: 


Esenyurt Samsun Towers satılık daire: 


Esenyurt Samsun Towers satılık daire ve Esenyurt Samsun Towers ödeme bilgileri verilmiyor; çünkü tüm satışlar sona ermiş durumda. 


Esenyurt Samsun Towers satılık!


Esenyurt Samsun Towers projesi yüzme havuzu, güneşlenme terasları, kapalı otopark,mini futbol sahası, tenis kortu,  yürüyüş ve koşu alanları gibi imkanlara sahip. 


Teslim tarihi 2014 yılı olarak belirlenen Esenyurt Samsun Towers projesinin ulaşım detayları şöyle: 


Esenyurt Samsun Towers ulaşım: 


Esenyurt Samsun Towers açık adresi: Talatpasa mh. Fatih Sultan Mehmet cd.1048 sk no: 25 Esenyurt/ İSTANBUL 



Telefon: 0 212 596 00 66

Web Adresi: www.samsuntowers.com

Gülay Odabaşı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön