29 / 04 / 2024

Esenyurt'ta 6 yeni okul açıldı!

 Esenyurt'ta 6 yeni okul açıldı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Belediye bütçesi ile kimseden bir kuruş bile almadan, geleceğimizi oluşturan çocuklarımıza bu eğitim yuvalarını yaptık' dedi Esenyurt' ta 6 yeni okulun açılışı coşku içinde yapıldı




Eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemi,Okulların açılış töreni ise toplu olarak gerçekleştirildi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Belediye bütçesi ile kimseden bir kuruş bile almadan, geleceğimizi oluşturan çocuklarımıza bu eğitim yuvalarını yaptık' dedi Esenyurt' ta 6 yeni okulun açılışı coşku içinde yapıldı. "Bir eğitmene verilecek en büyük ödül bir okula isminin verilmesidir" diye sözlerine başlayan Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Ozvatan, " İlk defa bu kadar çok sayıda okul bir belediyenin bütçesi ile yapılmıştır. Ayrıca bu okula benim adımın verilmesi öğretmenlere verilen değerin de göstergesidir. Okulun yapımında emeği geçen başta Sayın Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu ve ekibine tüm eğitimci camiası adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

'hayırlara vesile oluyoruz' Eğitime her zaman önem gösterdiğine dikkat çeken Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Belediye bütçesi ile kimseden bir kuruş bile almadan, geleceğimizi oluşturan çocuklarımıza bu eğitim yuvalarını yaptık. İlçemize ve İstanbul'a hayırlı olsun. Memleketimize hayırlı evlatların yetişmesi ancak eğitim ile mümkün. Biz hayırlara vesile oluyoruz, hizmet yapıyoruz. Bazıları gibi söz verip lafta bırakmıyoruz. Bu hizmetlerle tekrar 'Yola Devam' " dedi. 

:hİzmet edecek insanları iyi seçtiniz' Açılış töreninde son olarak söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Türkiye'de 12 yıl içerisinde çok şeyin değiştiğini söyledi. Kıyıklık, "12 yıl içerisinde ülkemizde çok şey değişti. 

Sağlıktan, eğitime her türlü hizmet bu dönem içinde vatandaşın rahatı ve huzuru için bir bir gerçekleştirdik. 

Esenyurt 'ta artık hastane derdi, okul derdi yok. Esenyurt'ta okul yoktu, bugün üniversite açılmış. Size hizmet edecek insanları iyi seçtiniz. Onlard a size çalışıyorlar. Esenyurtlu vatandaşlarımız bunları hak ediyordu. Ama AK Parti dönemine kadar yapılmadı, es geçildi. 

Fakat bugün insanımız için ne gerekiyorsa yapılıyor" diye konuştu. 

toplu açılış gerçekleşti Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yusuf Özvatan Ortaokulu (34 derslik), Mevlana İmam Hatip Ortaokulu ( 22 derslik),  TOKİ  Ahi Evran Çok Programlı Lisesi (29 derslik), Rıfat İlgaz İlkokulu ve Ortaokulu (24 derslik), Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu (24 derslik) ve Kıraç İmam Hatip Ortaokulu'nun (8 derslik) toplu açılışı gerçekleşti. Açılış törenine AK Parti istanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Avcılar Kaymakamı Hasan Kürklü, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, İlçe daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı 


Haber Manşet


Geri Dön