30 / 06 / 2024

Esenyurt'taki İnnovia 4 projesi sosyal medyanın dilinde! Vatandaşlardan yorum yağmuru geldi!

Esenyurt'taki İnnovia 4 projesi sosyal medyanın dilinde! Vatandaşlardan yorum yağmuru geldi!

Yeşil GYO tarafından Esenyurt'ta yükselen İnnovia 4 projesi sosyal medyanın diline düştü. Çalışmalara ara verilen projeyle ilgili fotoğraflara vatandaşlardan eleştiri yağmuru geldi.



Esenyurt'ta konumlanan çalışmalarına ara verilen İnnovia 4 projesi, sosyal medyanın gündemine oturdu. Yeşil GYO, faaliyet raporunda yıl sonu itibari ile geçici süre ile ara verdiğini açıklamıştı.

Binlerce mağdurun olduğu İnnovia 4 konut projesinin 2019 yılında teslim edilmesi gerekiyordu. Atatürk Havalimanı’na 20 km, 3’üncü havalimanına 22 km, Kanal İstanbul projesine 2 km uzaklıkta olması nedeni ile ileriye dönük cazip bir yatırım projesi olarak tanıtılan projede binlerce konut mağduru evlerine kavuşabilmenin hayalini yaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde proje ile ilgili Yeşil Gyo'dan ''Tapu müdürlüğüne başvuru yapılıp işlem sonuçlandırılacak olup kat irtifakı kurulum işlemleri tamamlanacaktır. Akabinde geçici süre ile ara vermiş olduğumuz Innovia-4 projesinin kalan imalatına başlanacaktır. Projenin başlamasından itibaren projenin 2 yıl içerisinde bitirilmesi hedeflenmektedir" açıklaması gelmişti.

 8100 konuttan oluşan proje şimdi de sosyal medyanın diline düştü. Tarih enstitüsü sosyal medya hesabu X'ten söz konusu projeyi ''Esenyurt Sovyetler Toplu Konutları (ESTK) hakkında ne düşünüyorsunuz?'' diye paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Tarih Enstitüsü @tarihenstitu

Esenyurt Sovyetler Toplu Konutları (ESTK) hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yeşil GYO Innovia 4'te kat irtifakı kurulduktan sonra inşaat devam edecek: 2 yılda teslim edilecek!

Yeşil GYO'dan Innovia 4 açıklaması: Sermaye artışının 285 milyon TL'si proje için kullanılacak!

Geri Dön