28 / 04 / 2024

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı! Son dakika!

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı! Son dakika!

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı!. Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sivas'ta eşi vefat etmiş, 18 yaş altında en az üç çocuklu 12 kadına konut inşa edilecek.



Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı... Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sivas'ta eşi vefat etmiş, 18 yaş altında en az üç çocuklu 12 kadına konut inşa edilecek... İşte detaylar...

Daha önce de Sivas'ta kadın konukevi inşa edilmesi için Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesi arasından protokol imzalandığını dile getiren Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, dezavantajlı gruplardan sonra en çok önemsediğimiz kadınlar için çok önemli bir projeyi Cumhurbaşkanlığı kararıyla hayata geçireceklerini söyledi.

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı! Son dakika!

Yaptığı açıklamada sosyal devlet olmanın bilinci ile kimsenin mağdur edilmeyeceğini dile getiren Şimşek, protokolün hayırlı olmasını temenni etti.

Yine verilen detaylara göre, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise 12 konutun yapımını ya da satın alınmasını gerçekleştirerek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına teslim edeceklerini dile getirerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sosyal devlet olma anlayışıyla her zaman söyledikleri gibi klasik belediyecilik anlayışından ziyade hemşehrilerimizin ihtiyaç duyduğu her alanda kurumlar arası işbirliğini önemseyerek ortak bir hedef ve amaç doğrultusunda çalıştıklarını söyledi.

 

TOKİ'den '3 yıllık TOKİ projesi yeni diye sunuldu' başlıklı haberler için flaş açıklama!

Vakıf GYO'dan Sancaktepe'ye 323 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 577 konutluk bir yeni proje daha geliyor! Bu tarihi kaçırmayın!


Geri Dön