06 / 05 / 2024

Eşikte duran altın için flaş açıklama! Bu rakam kabusunuz olacak

Eşikte duran altın için flaş açıklama! Bu rakam kabusunuz olacak

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? sorusunu merak eden yatırımcılar için ünlü bankadan kabus gibi altın yorumu geldi.



Piyasaların gözü Eylül ayında yapıalcak olan FED faiz kararında. Karar sonrasında piyasaların yönü değişecek. 

Dolar endeksi 20 yıldan sonra ilk kez 100 dolar zirvesini geçerek yükseldi. Dolar diğer gelişmiş tüm ülke para birimleri karşısında değer kazandı. Altın fiyatları ise güçlü doların karşısında resmen ezildi.

Eşikte duran altın için flaş açıklama! Bu rakam kabusunuz olacak

Dolar kurunun değer kazanması atına olan talebi düşürdü. Doların ons altın üzerindeki baskısının devam etmesi ile yurt içi piyasalarda altın fiyatları düşüşe geçti. Altın fiyatları son  haftadır üst üste düşüşler sergiliyor.

Altın fiyatlarındaki son dakik gelişmeler yakından takip edilirken miyonlarca yatırımcı altın fiyatları, düşecek mi, yükselecek mi? sorusunun yanıtını araştırıyor. Bu konuda ünlü banka altın fiyatları için kabus gibi rakamı açıkladı. İşte merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön