06 / 05 / 2024

Eşikte duran altın için flaş açıklama! Bu rakam kabusunuz olacak

Eşikte duran altın için flaş açıklama! Bu rakam kabusunuz olacak

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? sorusunu merak eden yatırımcılar için ünlü bankadan kabus gibi altın yorumu geldi.



FLAŞ ALTIN YORUMU

Altın fiyatları dolar kurunun baskı altında kalmaya devam ediyor. Dolar endeksi 20 yıl aradan sonra tekrar 100 dolar üzerine çıkarak 109 dolardan işlem gördü. Bu gelişme sonrasında dolar kuru emtialar üzerinde büyük baskı oluşturmaya başladı.

Eşikte duran altın için flaş açıklama! Bu rakam kabusunuz olacak

Altın fiyatları son 3 haftadır düşmeye devam ediyor. Altının ons fiyato 1712 dolara kadar geriledi. Gram altın ise hafta içinde 1000 liranın altına kadar düşerken şu dakikalarda  1004 TL seviyesinde işlem görüyor.

Altın fiyatlarındaki düşüş yatırımcıları endişlendirirken TD Securities’deki emtia analistlerinden flaş altın yorumu geldi.

Eşikte duran altın için flaş açıklama! Bu rakam kabusunuz olacak
Analistler altın görünümünün ‘kasvetli’ olduğunu söyleyerek altın için değer kayıplarının devam edeceğini stwkrarladılar. “kıymetli metaller, eşikte duruyor” diyen TDS analistleri şunları söyledi: “altın fiyatlarındaki her düşüşle birlikte, büyük bir kapitülasyon olayının olasılığı artıyor. Bunun da sarı metalde 1.675 dolar civarında, on yıllık bir yükseliş trendinin altında bir kırılmayla aynı zamana denk gelmesi mümkün.''

Ünlü ekonomist altın ile ne yapılması gerektiğini açıkladı! Altının düşeceğini bilmişti!

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları bugün kaç lira? 3 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları

Altın fiyatlarında rüzgar tersine esiyor! Elinde 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 3 Eylül 2022 altın fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön