30 / 04 / 2024

Ünlü ekonomist altın ile ne yapılması gerektiğini açıkladı! Altının düşeceğini bilmişti!

Ünlü ekonomist altın ile ne yapılması gerektiğini açıkladı! Altının düşeceğini bilmişti!

Altın için yeni tahmin geldi. Altın konusundaki tahminleri ile tanınan Haluk Özdil, bombayı patlattı. Özdil altın ile yapılması gerektiğini açıkladı. İşte detaylar…



Altın yatırımcıları ve vatandaşlar, hareketli olan grafikler ile birlikte heyecanlı bir hafta geçirdiler. Ons altın düşüş serisini 4. haftaya resmen taşıdı. Fiyatların 1. 688 dolar ile son 1, 5 ayın dibinden dönmüş olduğu haftada yon yükseltme ABD tarım dışı istihdam verisinin ardından da geldi.

Bütün gözler ise küresel merkez bankalarının alacağı faiz artırım kararlarına çevrilmiş oldu.

ABD tarım dışı istihdam verilerinin ise bu ay iş gücü zayıflamasına işaret etmesi ile birlikte Fed’in yavaşlaması da umutları yeşertti. ECB’den ise önümüzdeki hafta yüksek oranda bir faiz artırım kararı alması muhtemel.

Altının akıbeti belli değilken üstüne bir de Fed’in vereceği karar beklenirken, ekonomistler ise tek tek tahminlerini açıklıyorlar.

Konu ile ilgili son olarak da Haluk Özdil birtakım açıklamalarda bulundu. Özdil, açıklamalarının yanı sıra elinde altın olan kişilere öngörülerini paylaşırken aynı zamanda tavsiyelerde de bulundu.

Ekonomist Haluk Özdil’in açıklamaları ise şu şekilde:

“Elinizde dolarınız var ise evet biraz yükselecek fakat hiçbir zaman 30 lira – 60 lira olmayacak. Bunu söyleyenler nasıl eğitim almışlar hiçbir fikrim yok.

Ünlü ekonomist altın ile ne yapılması gerektiğini açıkladı! Altının düşeceğini bilmişti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön