21 / 05 / 2024

Ünlü ekonomist altın ile ne yapılması gerektiğini açıkladı! Altının düşeceğini bilmişti!

Ünlü ekonomist altın ile ne yapılması gerektiğini açıkladı! Altının düşeceğini bilmişti!

Altın için yeni tahmin geldi. Altın konusundaki tahminleri ile tanınan Haluk Özdil, bombayı patlattı. Özdil altın ile yapılması gerektiğini açıkladı. İşte detaylar…



Altın konusuna gelince de; altında çok önemli gelişmelere tanık olabilirsiniz. Resesyon gelişmeleri altını baskılamış gibi gözüküyor. Ben 2023 yılının başlarına doğru altının çok ciddi bir seyir ile yükselişe geçeceğini düşünüyorum. Şu an aşırı baskı sebebi ile bu durumda.

Altında tam tersi bir etki de yaşayabiliriz. Küçük yatırımcı için bu oldukça önemli. Mevduat hesaplarından bahsetmiyorum. Fiziki olandan gerçek altın söz konusu. Tarih noktasında kesin bir şeyler söyleyemem.

Çünkü Türkiye'de her gün her şey değişmekte. Türkiye, enflasyon ile büyümeyi tercih etti. Şimdilik o yolda ilerliyor. Elinizde altınınız var ise tutmaya devam edin. Alın demiyorum. Dolar için özel olarak alın demiyorum.

Ünlü ekonomist altın ile ne yapılması gerektiğini açıkladı! Altının düşeceğini bilmişti!

Faizsiz, geri ödemesiz 250 bin lirayı al ve git! Başvurular başladı! Tarihleri kaçırma

Borsa İstanbul’dan tüm zamanların rekoru! İşte yeni rakam

CarrefourSA’dan Xiaomi çılgınlığı! Xiaomi NOTE 10 S ve NOTE 11 indirimli fiyatlarla! 3 Eylül 2022 fiyat listesi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön