27 / 04 / 2024

Eskişehir'de inşaat çalışmaları yıllardır devam eden bina ihaleye çıkıyor!

Eskişehir'de inşaat çalışmaları yıllardır devam eden bina ihaleye çıkıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO)’nın yeni hizmet binasının faaliyete sunulması için ihale süreci başlattığını duyurdu. 



Eskişehir Ticaret Odası (ETO) çevre yolu üzerinde yapımına başladığı ve senelerdir faaliyete geçiremediği yeni hizmet binasının tamamlanması için ihaleye çıkıldı.

ETO, 2016 senesinde Kalkınma Bakanlığı’nın desteğiyle hayata geçirdiği ve 2018 yılında hizmete açtığı ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Merkezi yerleşkesinde bulunan 6 katlı yeni hizmet binasını tamamlamak için ihaleye çıkıyor.

11029.81 metrekare brüt inşaat alanına sahip betonarme, çatı kaplama ve dış cephe kaplama işlerinin tamamlandığı hizmet binasının ince işleri mekanik ve elektrik teçhizatının tamamlanması için ihale duyurusu yayımlandı.

Eskişehir’in çevresel şartları ve tesis kapasitesi de dikkate alınarak inşa edilen bina verimlilik konusunda yüksek standartlara sahip olacak. 

Eskişehir de inşaat çalışmaları yıllardır devam eden bina ihaleye çıkıyor!

Dünyanın en önemli yapı standartlarından biri olarak bilinen Leed standardında ve ofis alanları için en prestijli sınıflarından olan Gold sınıfı sertifikasyonuna uygun olarak inşa edilen bina ETO’nun kurumsal ihtiyaçlarını yanıtlayacak şekilde tasarlandı. 

ETO’nun son kalıcı eseri olan ETO Hizmet Binası için ihale teklifleri 22 Aralık 2023 tarihine kadar gerçekleştirilecek. İhaleye dair detaylara Eskişehir Ticaret Odası’nın web sitesi www.etonet.org.tr adresinden de ulaşabilecek.

Katılım şartları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren ihale dosyasına dair detaylara Eskişehir Ticaret Odası’nın web sitesi www.etonet.org.tr adresinden de ulaşılabilecek.  

İhale teklifleri 22 Aralık 2023 tarihine kadar kabul edilecek.

Kentte Sanayi'nin gelişmesiyle beraber Eskişehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak faaliyet alanını genişleten oda, 1968 senesinde sanayici üyelerinin isteği, Oda’nın muvafakati ve Ticaret Bakanlığı’nın izniyle Sanayi Odası’nın kurulmasına olanak sağladı. Bu tarihten itibaren de oda unvanı Eskişehir Ticaret Odası olarak değiştirildi.

E-Devlet ve Web Tabu Miras Kaydı Sorgulama ekranı açıldı! Miras sahibi olabilirsiniz...

Belediyeden satılık 12 iş yeri!

Kentsel dönüşümde yeni dönemle birlikte süreç hızlanacak!


Geri Dön