05 / 05 / 2024

Eskişehir'in planı için sivil toplum kuruluşlarının da görüşü alındı!

Eskişehir'in planı için sivil toplum kuruluşlarının da görüşü alındı!

Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü Büyükşehir Meclisi'nde önceki akşam oy birliği ile alınan kararı değerlendirirken, kentin yararına olan işlerin arkasında duracaklarını söyledi.



Büyükşehir Belediyesi Meclisinde görülen ve Eskişehir'in geleceğine ışık tutacak 1/25 binlik İmar Planı CHP ve Ak Partililerin onayı ile oy birliği kararı ile geçti. Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, "1/ 25 Binlik İmar Planları Eskişehir'in Anayasası. Normal şartlarda büyükşehir belediye başkanı ve meclis üyeleri aynı partiden olduğunda yapılması gereken bu riski o partinin ve belediye başkanın alması gerekiyor. Ama biz buna rağmen büyükşehir belediyesinin yapmış olduğu 1/ 25 Binlik İmar Planları Komisyon çalışması yaptıktan sonra sivil toplum kuruluşlarının da görüşüne aldık. 


Bütün diğer yatırımlara engel olmamak adına Eskişehir menfaatine olan, Eskişehir'in gelişmesine, kalkınmasına katkı sağlayacak kararlara olur verdiğimiz gibi Eskişehir'in için önemli olan 1/25 Binlik İmar Planlarına uzlaşı ile arkadaşlarımız kabul oyu verdiler" dedi. 


Milli İrade


Geri Dön