02 / 05 / 2024

Esnafa müjdeli haber geldi: Başvuru süresi uzatıldı!

Esnafa müjdeli haber geldi: Başvuru süresi uzatıldı!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, yüz binlerce esnafı ilgilendiren hibe desteğinin başvuru süresi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yapılan açıklamada esnafa sağlanan hibe desteğinin başvuru süresinin 1 Temmuz tarihine kadar uzatıldığını söyledi.



Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında  zarar eden esnaf için hibe desteği sağlandı. Hibe desteğinden faydalanmak isteyen esnaf için son başvuru tarihi 23 Haziran Çarşamba günü olarak belirlenmesine karşın gelen talepler doğrultusunda başvuru süresini 1 Temmuz tarihine kadar uzatma kararı alındı. 

Esnafa müjdeli haber geldi: Başvuru süresi uzatıldı! 

Sputniknews'de yer alan habere göre; Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sosyal medyadan yaptığı açıklamada ''Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize verilen 3 bin ve 5 bin TL'lik hibe desteğinin son başvuru tarihini gelen talepler üzerine 1 Temmuz 2021 Perşembe saat 23.59’a kadar uzattık'' dedi.

Esnafa müjde! Ödemeler yarın yapılıyor!

Esnafın mutlu günü: Hibe desteği ödemeleri hesaplarda!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön