02 / 05 / 2024

Esra Birgen: Monalya Onur'un amacı Çırağan Sarayı'nı almak!

Esra Birgen: Monalya Onur'un amacı Çırağan Sarayı'nı almak!

Eski Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Şah'ın ilk eşi Esra Birgen, "Monalya Onur'un tek amacı Bereket Şah'a ait olan Çırağan Sarayı'nı almak" dedi  



Eski Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Şah ve eski eşi Manolya Onur arasındaki miras kavgası büyüyor. Bu kavgaya Şah'm ilk eşi Esra Birgen de dahil oldu. California'daki çiftliğinde olan Esra Birgen, Manolya Onur'u topa tuttu. Şah'tan bir kızı bir oğlu olan Birgen, Onur'un "Bereket kızımızı mirastan mahrum etmek için asistanımdan Nilüf er'in bir tutam saçını istedi" iddiasına şöyle cevap verdi.

"Çıkan o haber asılsızdır. Manolya Onur kısa süren evliliğine rağmen, Bereket Şah'tan çok fazla mal talebinde bulunmuştur. Bu ha-berleri yaptırarak Şah'ı ve bizleri yıpratmaya çalışıyor. Halbuki karaladığı kişi çocuğunun babası. Tek amacı

Hindistanda Bereket Şah'a ait olan Çırağan Sarayı'nı almak." Manolya Onur'a ilk boşandığı dönemde "sıkıntıdayım" dediği için, 3 yıl boyunca her ay 2500 dolar kendi imkanlarıyla ödeme yapüğıru söyleyen Esra Birgen, "Ben ödeme yaparken kendisi Hindistan'da bizim aleyhimize davalar açtı. Mahkemelere acındırmak için kızı ve kendisi yırtık kıyafetlerle gelip, bizlerle ilgili birçok asılsız iddiada bulundu. 17 yıl önce açılan bu davalar hl sürüyor" dedi.
Her ay 10 bin dolar...

Ypıratmaya çalışıyor
"Çıkan o haber asılsızdır. Manolya Onur kısa süren evliliğine rağmen, Bereket Şah'tan çok fazla mal talebinde bulunmuştur. Bu haberleri yaptırarak Şah'ı ve bizleri yıpratmaya çalışıyor. Halbuki karaladığı kişi çocuğunun babası. Tek amacı Eski eşiyle hl devam etmekte olan mahkemelere istinaden topluca bir para aldığını da belirten Birgen, "Kendisine her ay 10 bin dolar olmak üzere yıllardır ödeme yapılmaktadır" diye konuştu. Bu arada Bereket Şah'ın Hindistan'da devletle yaşadığı problemler nedeniyle tüm mallarına el konulduğunu ve yıllar önce boşanmış olmalarına rağmen kendi maddi imkanlarıyla eski eşine ait tüm mallan geri alarak Hindistan'daki sarayları, müze, hotel, hastane ve okul gibi kurumlara çevirdiğini belirtti.

Sözcü/Tarkan ABDULLAHOĞLU
 

 


Geri Dön