04 / 05 / 2024

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Galatasaray’da başkan adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı takımda 1994-1998 yılları arasında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Eşref Hamamcıoğlu, 2001 yılında ise Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 



EŞREF HAMAMCIOĞLU’NUN SERVETİ

Eşref Hamamcıoğlu’nun servetine dair bir bilgi bulunmuyor. 

  Eşref Hamamcıoğlu nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

GALATASARAY’DA GEÇMİŞİ

1994-1998 yıllarında Anıl Büyükeroğlu ve Duygun Yarsuvat başkanlığında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Eşref Hamamcıoğlu, 2001’de Mehmet Cansun başkanlığında Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 

2015’te İrfan Aktar başkanlığında Galatasaray Divan Kurulu Başkan Yardımcısı olan Eşref Hamamcıoğlu, 15 Nisan 2018 yılında 336 oyla Galatasaray Divan Kurulu Başkanı seçildi.

8 Nisan 2021 yılında Galatasaray başkanlığına adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

Eşref Hamamcıoğlu'nun listesinde şu isimler bulunuyordu;

Asil: Tuncer Hunca, Osman Kocaman, Ahmet Arif Bağlıca, Hayri Gürkan Eliçin, Ahmet Cemal Özgörkey, Levent Yaz, Cevat Genç, Cenk Nuri Soyer, Ecem Tezel Aldanmaz, Ahmet Yavuz.

Yedek: Emin Tan Bilge, Mehmet Emre Mısırlı, Şükran Pelin Öztekin, Yusuf Mutlu Yıldız, Murat Karaman.

Ali Sami Yen Otel projesi iptal mi edildi?

Galatasaray borçlarını Florya projesiyle kapatacak!

Galatasaray'ın Barcelona yenilgisi Türkiye'yi klasman dışına itti


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön