29 / 04 / 2024

Essa Flora Evleri fiyat!

Essa Flora Evleri fiyat!

Firma: Essa Gayrimenkul

Proje: Essa Flora

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de Essa Gayrimenkul tarafından inşa edilen ve 3 katlı 5 bloktan oluşan Essa Flora Evleri fiyat bilgisine göre en düşük konut fiyatı 280 bin dolardan başlıyor...



Essa Flora Evleri İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de  Essa Gayrimenkul  tarafından inşa ediliyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçeneklerinden meydana gelen  Essa Flora  Evleri Essa Flora Evleri fiyat ları 280 bin dolardan başlıyor.


Essa Flora Evleri fiyat!


Essa Flora Evleri fiyat bilgilerine göre projedeki 2+1'ler 280 bin dolar ile 690 bin dolar arasında, 3+1'ler 440 bin dolardan ve 4+1 konutları 685 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Essa Flora Evleri iletişim bilgilerine göre proje, Anadolu Yakası Çekmeköy'de Durmuşoğlu Caddesi üzerinde inşa ediliyor. 


Essa Flora Evleri'nde; basketbol oyun alanı, çocuk oyun alanları, misafir otopark, 2 adet çocuk yüzme havuzu,peyzaj alanı ve 2 adet yetişkin yüzme havuzu bulunuyor.


Çekmeköy Essa Flora Evleri teslim tarihi 2014 Nisan olarak belirlendi. Çeşitli ödeme seçeneklerinin bulunduğu projede banka kredisi imkanından da yararlanabiliyorsunuz.


Essa Flora Evleri Çekmeköy iletişim adresi;


Essa Flora Evleri adres: Merkez Mahallesi, Durmuşoğlu Cad. Hoşseda Sokak Çekmeköy/İstanbul 


Essa Flora Evleri iletişim!


Telefon: 444 0 417

Web adres: www.essaflora.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön