28 / 04 / 2024

Essa Flora'da fiyatlar 645 bin liradan başlıyor!

Essa Flora'da fiyatlar 645 bin liradan başlıyor!

Essa Yapı, Cekmeköy'ün ormana komşu arazisi üzerinde hayata geçirdiği 'Essa Flora' projesini görücüye çıkardı. Konut fiyatlarının 645 bin liradan başladığı projenin inşaatı ise 18 ayda tamamlandı.



Piyalepasa'nın yatay ofis projesi satışta Akdağlar İnşaat tarafından Piyalepasa'da inşa edilen bölgenin ilk yatay ofis projesi AkPlaza, büyük ofis alanları ile dikkat çekiyor. Alışılmışın tersine dikey yapılanma yerine, yatay yapılanma uygulanan proje, enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamaları ile hem çevreye zarar vermiyor, hem de kullanıcıya ekonomik avantaj sağlıyor. 363 metrekareden başlayan ve bir katta 3.500 metrekareye varan ofis alanları ile tasarlanan projede metrekare fiyatları ise 3 bin 500 dolardan başlıyor. Projede, kiralama metrekare fiyatları ise 2225 dolar arasında değişiyor.

 

İstanbul Anadolu yakasında projeler geliştiren Essa Yapı, şimdi de Çekmeköy'ün ormana komşu son değerli arazisi üzerinde hayata geçirdiği Essa Flora'yı görücüye çıkardı. 59 adet konuttan oluşan anahtar teslim projeye ilişkin bilgi veren İnşaat Grubu Başkanı Eren Sarıoğlu "ESSA Flora'nm üzerinde bulunduğu arsayı aldığımız günden beri burada bir proje geliştirmenin hayalini kuruyoruz. Ümraniye plazalar bölgesine 10 dakika mesafede dört tarafı ormanla çevrili çok özel bir konuma sahip. 


Konut fiyatlarının 645 bin liradan başlayan projeyi bitirdikten sonra satma taraftanydık; hiç reklam ya da tanıtım çalışması yapmadığımız halde, bölgede konut araştırırken bize ulaşanlar ilk daireleri inşaat sürecinde satın aldı. Genellikle Ümraniye bölgesindeki uluslararası şirketlerin üst düzey yöneticileri talip oldu" diye konuştu. 

Her daireye özel otopark Ormanlarla çevrili 16 dönüm arazi üzerine kurulan Essa Flora, az katlı bloklardan oluşuyor. Bir çok ortak kullanım alanına sahip projede komşuluk ilişkilerinin hedefleniyor. Projenin üçer katlı bloklarında, her biri farklı büyüklükte daire seçenekleri yer alıyor. 


150 m.2-320 m2 büyüklüğündeki 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler, çatı dublekslerine ilaveten bahçe kat ve orta kat şeklinde çeşitleniyor. 


Alçak katlı tüm bloklar ciddi arsa payına sahip olurken, bahçe kullanımı zemin katı dairelerde 232 m2'ye kadar çıkıyor. 


İki ortak havuzun yanı sıra çocuk parkı, basketbol sahası, yürüme ve bisiklet yollarının yer aldığı projede ayrıca her dairenin kendine ait kapalı otoparkı ve deposu da bulunuyor. 


Yüzde 1 KDV 


120 ay vade TOPLAM satıs bedeli 60 milyon TL olan projede fiyatlar 4.100 TL/ m2'den başlıyor. Daireler 645.000 ile 1.645.000 TL fiyat aralığında satışa sunuluyor. Anlaşmalı bankalarla 120 aya kadar vadelendiriliyor. KDV oranının yüzde 1 olusu alıcı ve yatırımcı nezdinde avantaj vaad ediyor. 


Takasla gayrimenkul alma dönemi başladı konut sektöründe takasla ev donemi başladı. Takas sistemine sunulan gayrimenkul sayısının yüzde 40 arttığına dikkat çeken Sistem Barter Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Besle "Firmalar ve şahıslar ellerindeki atıl durumdaki konutları 'takasdepo.com'da satışa sunuyor. Takas işlemleri 2013 yılına göre ciddi oranda artış gösterdi, özellikle konut sektöründe nakite sıkışan firmalar tamamına veya belirli bir orana kadar takasla satıs yapıyor. Konutun yanı tekstil, elektronik, taşıt, işyeri, gıda ve hizmet sektörlerinde 20 bin cesit ürün takas ediyoruz. Elinde satamadığı ürün veya hizmet bulunan firmalar bu malları takasa sunarak çeşitli projelerden konut alabiliyor" dedi. 


Star 


Essa Flora Çekmeköy adres : 


Merkez Mahallesi, Durmuşoğlu Cad. Hoşseda Sokak Çekmeköy/İstanbul 


Essa Flora Çekmeköy iletişim

Telefon: 444 0 417

Web adres: www.essaflora.com



Geri Dön