28 / 04 / 2024

Essa Flora'da fiyatlar 645 bin liradan başlıyor!

Essa Flora'da fiyatlar 645 bin liradan başlıyor!

Essa Gayrimenkul'un Çekmeköy'ün ormana komşu son arazisi üzerinde hayata geçirdiği Essa Flora'yı görücüye çıkardı. 59 adet konuttan oluşan butik proje, anahtar teslim satışa çıktı. Projede fiyatlar 645 bin liradan başlıyor.



Essa Gayrimenkul markası altında Anadolu yakasında art arda geniş projelere imza atan firma, şimdi de Çekmeköy'ün ormana komşu son arazisi üzerinde hayata geçirdiği Essa Flora'yı görücüye çıkardı. 59 adet konuttan oluşan butik proje, anahtar teslim satışa çıktı. 


İnşaatı 18 ay gibi hızlı bir sürede tamamlanan projede makete dahi ihtiyaç duyulmadı. İnşaat Gurubu Başkanı Eren Sarıoğlu, mevcut arsa stoklarının planlaması ve proje geliştirme sürecini Essa Yapı markası altında yönetiyor. Üçer katlı bloklarında, her biri farklı büyüklükte daire seçenekleri yer alıyor. 150 metrekare-320 metrekare büyüklüğündeki 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler, çatı dublekslerif / ne ilaveten bahçe kat ve orta kat şeklinde çeşitleniyor. Alçak katlı tüm bloklar ciddi arsa payına sahip olurken, bahçe kullanımı zemin katı dairelerde 232 metrekareye'ye kadar çıkıyor. İki adet ortak havuz, çocuk parkı, basketbol sahası, yürüme ve bisiklet yollarının yer aldığı projede her dairenin kendine ait kapalı otoparkı ve deposu bulunuyor. Toplam satış bedeli 60 milyon TL olan projede metrekare satış fiyatları 4 bin 100 TL başlıyor. Daireler 645 bin TL1 milyon 645 bin TL fiyat aralığında satışa sunuluyor. Anlaşmalı bankalarla 120 aya kadar vadelendiriliyor. KDV oranının yüzde 1 oluşu alıcı ve yatırımcı nezdinde avantaj vaat ediyor. 


Dünya 


Telefon: 444 0 417

Web adres: www.essaflora.com


Geri Dön