29 / 04 / 2024

Essenora'da Atla Gel kampanyası!

Essenora'da Atla Gel kampanyası!

Essenora’nın “Atla Gel” yeni reklam filmi ekranlarda yer alamya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşin, hemen tapu, hemen taşın özelliklerinin ve ödeme avantajları sunuluyor...



Gaziosmanpaşa’nın yenilenen yüzüne örnek ilk kentsel dönüşüm projesi Essenora’nın “Atla Gel” yeni reklam filmi ekranlarda yer alamya başladı. İstanbul’daki rakip konut markalarını da hikayeye kattığı yeni reklam filminde hikaye, at yarışı üzerine kurulu.

 

Yüzde 5 peşin, hemen tapu, hemen taşın özelliklerinin ve ödeme avantajlarının sıralandığı reklam, Tezahurad Reklam Ajansı imzası taşıyor. İstanbul’daki konut projeleri yarışında bitişi açık ara göğüsleyen Essenora, projenin son daireleri için yayına verdiği yeni reklamı, tv, basın, outdoor ve internet mecralarında yayınlanıyor.

 

Film, rakiplerinin arasında en hesaplı bitmiş proje olduğunu vurgulanarak tüketiciyi ev alırken kıyaslama yapmaya davet ediyor.

 

Essenora Hakkında: 
İstanbul Gaziosmanpaşa’nın yenilenen yüzüne örnek ilk kentsel dönüşüm projesidir. Atik & Akın, Enga ve Yimta İnşaat ortaklığıyla kurulan Essenora A.Ş. tarafından Gaziosmanpaşa Küçükköy’de 160 milyon TL yatırım ile hayata geçirildi. 

 Essenora da Atla Gel kampanyası!

 

397 binden başlayan fiyatları ve peşinatsız, kredisiz, faizsiz, kefilsiz ödeme olanakları ile şehrin merkezinde şehir parkının yanında müstakil hayat arzulayan tüm yatırımcıların gözde projesi.

 

Tel:444 8 344
Web: https://www.essenora.com/

 


Geri Dön