28 / 04 / 2024

Essenora'dan Ananızı Ağlatacak Kampanya!

Essenora'dan Ananızı Ağlatacak Kampanya!

Firma: Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi

Gaziosmanpaşa Essenora projesinde, "Mutluluktan Ananızı Ağlatacak Kampanya" olarak tanıtılan sıfır peşinat, sıfır kredi, sıfır faiz ve sıfır kefil kampanyasıyla ev sahibi olunuyor. Essenora'da teslimler Haziran 2016'da...




Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor olan Essenora projesi İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. Essenora projesi 758 adet konut, 12 ticari birim ve 1 marketten meydana geliyor.


Essenora Gaziosmanpaşa projesinde 1+1, 2+1, 3+1 , 4+1 ve teras daire tipleri yer alıyor. 20 bin metrekare alanda hayata geçirilen Essenora projesi 5 adet teras bloklu olmak üzere toplam 6 kule olarak inşa ediliyor.


160 milyon TL yatırımla yükselen Essenora Gaziosmanpaşa projesinde teslimler Haziran 2016 yılında yapılıyor. Essenora Gaziosmanpaşa'da sıfır peşinat, sıfır kredi, sıfır faiz ve kefil olmadan ev sahibi olunuyor. Essenora fiyat listesi 397 bin liradan başlıyor.


Essenora satış ofisi ile 444 8 344 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Essenora Gaziosmanpaşa'da çocuk oyun alanları, iki adet yüzme havuzu, fitness, sauna, mini spor alanları, cafe, restoranlar, çok amaçlı spor alanları bulunuyor.



Essenora nerede?

Adres: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 



Essenora Evleri iletişim 

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



Geri Dön