27 / 04 / 2024

Essenora ilginç kampanyasıyla 30 milyon liralık konut satacak!

Essenora ilginç kampanyasıyla 30 milyon liralık konut satacak!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükselen Essenora projesinin "Ananızı Ağlatıyoruz Ama Mutluluktan" adlı ilginç reklam filmi 2.5 hafta içinde Youtube'da 120 bin kişi tarafından izlenme rakamına erişti.



Yimta İnşaat, Akın & Atik ve Enga ortak girişimiyle Gaziosmanpaşa'daki kentsel dönüşüm alanında hayata geçirilen ve Türkiye'nin ilk ruhsatı alınan projesi olma özelliği taşıyan Essenora 'farklı' reklam kampanyasıyla 30 milyon liralık konut satmayı amaçlıyor. Kampanya hakkında konuşan Essenora Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Akkaya, "Sektörde hep aynı reklamlar yapılıyordu. Biz biraz farklı olmak istedik. Reklam filmine başlarken marjinal bir süreçten geçtiğimiz için bir taraftan anneler ağlamasın işlenirken, bir taraftan da biz acaba bunun karşısında mı konumlanırız diye bir endişelerimiz oldu. 

Fakat reklam filmimiz mizahi olduğu için bu algının üzerine gittik. Başarılı olduğumuzu da düşünüyoruz. Youtube'ta 120 bine yakın bir izlenme oranına ulaşırken, çok sayıda mail ve telefon aldık. Neredeyse her şeyin durduğu bir süreçte böyle bir hareketlilik yaşadık. 


Umduğumuzun ötesinde reklamın faydasını gördük ve satış bir portföy oluşturduk. Bu duruma satışa da yansır" diye konuştu. Reklamla ilgili neredeyse hiç eleştiri almadıklarını hatta eğlenceli ve çok başarılı bulanların olduğunu anlatan Akkaya, sadece başka konularla birleştirilen bazı mizahi yorumların olduğunu kaydetti. 


758 daireli projede ilk teslimler mayıs-haziranda 


Geçen yılın kasım ayında satışa çıkan 758 daire, 12 ticari ünite, 1 marketin yer aldığı projenin satışlarında yüzde 50'yi geçtiklerini söyleyen Akkaya, reklam filminin satışlara etkisinin de yakında görmeye başlayacaklarını anlattı. Reklam filmiyle birlikte kasım - aralık sonuna 50 daire satarak 30 milyon TL'lik gelir elde etmeyi beklediklerini aktaran Akkaya, "Satışa çıktığımız ilk dönemdeki reklam filmimizden iki hafta sonra satışlar başladı. Burada da aynı şeyin gerçekleşmesini bekliyoruz" dedi. Necmettin Akkaya, 6 bloklu projede bir bloğun mayıs-haziran gibi teslim edileceğini, tamamını ise bir yıl içinde teslim etmeyi planladıklarını kaydetti. Akkaya, projede yer alan 70 adet 3+1 ve 2+1 büyüklüğündeki teras bahçeli villaları ise daha çok yabancılara satmayı planladıklarını belirtti. Gaziosmanpaşa Küçükköy'de başlatılan, 160 milyon TL yatırım ile gerçekleştirilen Essenora, Türkiye'deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak görülüyor. 

Peşinatsız, kredisiz, faizsiz, kefilsiz gibi'olanaklar sunan projede, daire fiyatları 397 bin liradan başlıyor. 



Dünya




Geri Dön