29 / 04 / 2024

Eston Şehir Bahçeşehir nerede?

Eston Şehir Bahçeşehir nerede?

Firma: Eston Yapı

Proje: Eston Şehir

Eston Şehir Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı olarak; Bahçeşehir Tatarcık Çiftliği Mevkii, Çınarlı Cad. Bahçeşehir. Eston Şehir Bahçeşehir Evleri'nde yer alan dairelerin Haziran 2014'te teslim edilmesi planlanıyor



Eston Şehir projesi, Bahçeşehir'de İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alıyor. Eston Şehir Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim...


54 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan  Eston Şehir  Bahçeşehir Projesi'nde 87 villa bulunuyor. Eston Şehir Bahçeşehir teslim tarihi 2014 Haziran olarak belirlendi. 


Eston Yapı projesi olan Eston Şehir Evleri'nde 5 etap bulunuyor. Eston Şehir Bahçeşehir satılık daire tipleri 3 oda 1 salon villa ve 4 oda 1 salon ikiz villa olarak tasarlandı. 


Eston Şehir Bahçeşehir nerede?


Eston Şehir Bahçeşehir satış fiyatları 4+1'ler için 670 bin TL olarak belirlendi. Eston Şehir Bahçeşehir Konutları kapsamında villaların alanları 250 metrekare olarak belirlendi. 


Eston Şehir Bahçeşehir ödeme koşulları kapsamında banka kredisi uygulanıyor. Eston Şehir Bahçeşehir Evleri kapsamında ayrıca sauna, spor alanları, fitness center, cafe ve yüzme havuzu bulunuyor. 


Eston Şehir Bahçeşehir nerede?

Eston Şehir Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; Bahçeşehir Tatarcık Çiftliği Mevkii, Çınarlı Cad. Bahçeşehir


Eston Şehir Bahçeşehir iletişim

Telefon: 0212 691 55 01 - 02 - 03

Web Adresi: www.estonsehir.com


projeye sor



Geri Dön