30 / 04 / 2024

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir 1. kısım satış ofisi!

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir 1. kısım satış ofisi!

Firma: Polatyol Yapı

Proje: Eston Şehir Mahallem

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir 1. kısım satış ofisi ile 444 86 16 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Toplam 315 adet bağımsız birimden oluşan projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı konut seçenekleri sunuluyor.



Eston Şehir Mahallem'de yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan daire bedeli banka kredisiyle taksitlendiriliyor. Projede peşin ya da banka kredisi ile yapılan ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. 


Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir 1. kısım satış ofisi telefon numarası 444 86 16 olarak belirlendi. Teslimlerin Haziran 2017 tarihinde gerçekleşeceği proje 41 blok halinde hayata geçiriliyor. 


Konutların 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı tipte dizayn edildiği Bahçeşehir  Eston Şehir Mahallem  Rezidans  Polatyol Yapı  imzası ile yükseliyor. Projede dairelerin yanı sıra sıra evler ve villalar bulunuyor. 


İstanbul Bahçeşehir 1. kısım'da inşa edilen Eston Şehir Mahallem Evleri fiyatları 2 oda 1 salonlarda 478 bin TL'den başlıyor, 690 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Proje 315 bağımsız birimden meydana geliyor. 


Polatyol Eston Şehir Mahallem'in ortak kullanım alanları içerisinde; spor odası, peyzajlı doğal dere, meyve bahçesi, dinlenme alanları, bisiklet yolu, mini futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, açık çocuk havuzu, sinema ve Playstation odası, genç aktivite odası, okuma odası, oyun ve performans atölyesi, açık yüzme havuzu, 2 çocuk oyun alanı, çocuk oyun parkları yer alıyor. 


Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir 1. kısım satış ofisi

Tel: 444 86 16

Web: estonsehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön