27 / 08 / 2024

Et fiyatları fırladı! Altına yatırım yapanlar bin pişman

Et fiyatları fırladı! Altına yatırım yapanlar bin pişman

Aylardır zam üstüne zam gelen et fiyatları altın ile yarışıyor. Gramı 1.200 TL olan altın ile 600 liralık bonfile etten sadece 2 kilo alınabilmekte. İşte tüm detaylar...



“6 AY ÖNCE ALIP SAKLASAYDIK KÂRDAYDIK”
“Trakya komple kapandı. Trakya’da dana yok, bitti” ifadelerini kullanan kasap esnafı, “Biz zaten ete altın gözü ile bakıyoruz ama şimdi çok daha fazla o gözle bakıyoruz. Biz bir hesap yaptık. Eğer biz 6 ay önce antrekot alıp dolaba atsaydık, dondurucuya bugün çıkarsaydık, dolardan ve altından daha fazla kâr ediyormuşuz. Arkadaş hesapladı” diye konuştu.

Vatandaş ise 450 liralık bonfile fiyatı için, “Ne yapalım? Parası olan alır, parası olmayan almaz” diye yorumda bulundu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön