04 / 05 / 2024

Et fiyatlarında beklenen indirim geldi! Kilosu 140 TL'ye satılıyor!

Et fiyatlarında beklenen indirim geldi! Kilosu 140 TL'ye satılıyor!

Sürekli olarak yükseliş gösteren kırmızı etin kilosu 140 TL’ye sabitlendi. Ucuz et almak adına indirim kovalayan vatandaşlar için beklenen haber geldi. Tarım Kredi Kooperatif Market ve Et ve Süt Kurumu bir araya gelerek bir kampanya başlattı. İşte tüm detaylar…



Geçtiğimiz dönemde sürekli olarak yükselen artışlar sebebiyle vatandaşlar et alamaz olmuştu. Et fiyatlarında yaşanan yükselişin ardından devreye Tarım Kredi Kooperatif Market ve Et ve Süt Kurumu girdi. Kırmızı etin kilosu 140 TL sabitlendi. Geçtiğimiz günlerde bir çocuğun annesinin karne diyesi olarak ona et aldığını söylemese herkese derin bir hüzün de bu olmuştu. Et fiyatları üzerinde yaşanan yükseliş sonrası bir dizi anlaşma imzalandı. Anlaşmalar sonucunda et fiyatları uygun etiketlerle raflara sunulacak.

Et fiyatlarında beklenen indirim geldi! Kilosu 140 TL ye satılıyor!

Et fiyatlarına indirim geldi

Et Fiyatları üzerinde yaşanan yükselişler tüketicilere üzmüştü. Yeni indirimle et fiyatları raflarda yerini almaya başladı. Vatandaşları sevindirici gelişme adına geçtiğimiz günlerde yeni bir adım atıldı. Hükümet fiyatlara el attı. Et ve Süt Kurumu ile Tarım Kredi Market bir araya gelerek et fiyatlarının azaltılması konusunda bir kampanya duyurusu paylaştı.

Anlaşma gereğince marketlere 600 tona kadar et gönderilebilecek. Buda fiyat etiketlerine yansıdı. Anlaşmada fiyatları düşürülen etler vatandaşın az da olsa yüzünü güldürdü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön