23 / 05 / 2024

Et fiyatlarında beklenen indirim geldi! Kilosu 140 TL'ye satılıyor!

Et fiyatlarında beklenen indirim geldi! Kilosu 140 TL'ye satılıyor!

Sürekli olarak yükseliş gösteren kırmızı etin kilosu 140 TL’ye sabitlendi. Ucuz et almak adına indirim kovalayan vatandaşlar için beklenen haber geldi. Tarım Kredi Kooperatif Market ve Et ve Süt Kurumu bir araya gelerek bir kampanya başlattı. İşte tüm detaylar…



Et fiyatlarında beklenen indirim geldi! Kilosu 140 TL ye satılıyor!

Et fiyatları 140 TL olacak

Yeni yapılan anlaşmaya göre kıyma 140 TL, kuşbaşı 150 TL’den raflarda yerini alacak. Tüm vatandaşların bu kampanya üzerinden yararlanabilmesi adına her vatandaşa yalnızca bir paket et verilecek. Bu şekilde tüm vatandaşlara eşit şekilde bu kampanyadan yararlanabilecek.

Et fiyatlarına devletin el atması özellikle de Ramazan ayına girilmesi ile birlikte vatandaşları sevindirdi. Marketlerin önünde uzun kuyruklar oluşmaya başladı. Tüm vatandaşlar bir paket olacak şekilde et ürünlerini satın alabilecek.

Özellikle de ramazan ayında oruç tutan vatandaşlar adına gün içerisinde enerjinin kaybedilmemesi için vücudun protein alması gerekiyor. Bu sebeple ramazan ayına özel olarak Et ve Süt Kurumu ve Tarım Kredi Kooperatif Market belirlediği sabit fiyattan et ürünlerini satışa çıkardı.

Tarım Bakanı Kirişçi’den et yorumu: Et fiyatları yüksek”

Et fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Uzmanlar fiyatların neden yükseldiğini açıkladı

Et fiyatlarını düşürmek için dikkat çeken öneri! Bu öneri çok tartışılacak!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön