27 / 04 / 2024

Et fiyatlarındaki indirimin son günleri! Tarım Kredi'den çılgın indirim! 

Et fiyatlarındaki indirimin son günleri! Tarım Kredi'den çılgın indirim! 

Et fiyatlarındaki indirim kampanyası sona eriyor! Belirli bir süre boyunca uygulanan dev indirim, artık son günlerini yaşıyor. Kampanya sona ermeden önce fırsatı kaçırmamak için hızlı davranmanız gerekiyor.



Ramazan ayının başlamasıyla birlikte alınan kararlar neticesinde et fiyatlarında sabitleme yapılmıştı. Et ve Süt Kurumu ile Tarım Kredi Marketleri'nde uygulanan indirimler sayesinde vatandaşlar bol bol et tüketebildi. Ancak, indirimlerin sona ermesiyle birlikte, reyonlarda yer alan et ürünleri için son günlerde 3-5'li alımlar yaparak stok yapmaya çalışan vatandaşlar için zor bir dönem başlıyor.

ET KAMPANYASINDA SON GÜNLER

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, et fiyatlarının daha uygun seviyelere çekilmesi için önemli kararlar alındı. Et ve Süt Kurumu tarafından uygulanan fiyat sabitleme politikası, tüm vatandaşların daha ucuz et tüketebilmesini sağladı ve bu nedenle et satışı yapılan marketlerde yoğun bir talep oluştu.

Özellikle piyasada yer alan et fiyatlarının 300 lirayı aşması, etin lüks bir gıda maddesi haline gelmesine neden olmuştu. Ancak, fiyat sabitleme kararı sayesinde et fiyatları yarı yarıya düşerek daha erişilebilir hale geldi. Bu girişim, İstanbul PERDER gibi birçok önde gelen kurumun da katılımıyla ülkenin her yerinde kolaylıkla ulaşılabilir hale getirildi.


Geri Dön