05 / 05 / 2024

Et ve Süt Kurumu personel alımı 2023! Et ve Süt Kurumu personel alım şartları nelerdir?

Et ve Süt Kurumu personel alımı 2023! Et ve Süt Kurumu personel alım şartları nelerdir?

Et ve Süt Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu. Peki Et ve Süt Kurumu personel alım şartları nelerdir? İşte detaylar!



Belirli bir yaşa gelmiş ve iş bulamamış ya da uzun bir süredir iş bulamayanların en büyük telaşı iş bulmak olurken kurumlar tarafından yayınlanan her bir ilanlar da oldukça dikkat çekiyor. Yayınlanan son ilanlar çerçevesinde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ve Et ve Süt Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu. Hafta başında İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar vatandaşların dikkatinde yer alırken kamu işçi alımı için detaylarda merak ediliyor. Kurumdaki eksik eleman sayısını gidermek için alım yapılacağı belirtilirken eski hükümlü ve normal statüye sahip personel alımları yapılacağı duyuruldu. İşte personel alımları hakkında araştırılan ve bu konuda diğer merak edilenler…

PERSONEL ALIMLARI HANGİ KADRODA YAPILACAK?

Personel alımları için ilan yayınlayan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ve Et ve Süt Kurumu en az ilköğretim en fazla Lisans mezunu personel alımı yapacağını ilgili vatandaşlar için açıkladı.

ET VE SÜT KURUMU PERSONEL BAŞVURU DETAYLARI NELERDİR?

Et ve Süt Kurumu bünyesinde yapılacak alımların Denizli Merkezefendi’de bulunan Denizli Et Kombinası Müdürlüğüne yapılacağı duyuruldu. Bu bağlamda eski hükümlü adaylar içinden bir beden işçisi alımı yapılacak ve 18 ile 40 yaş aralığındaki kişilerin başvuru yapabileceği belirtilirken ilköğretim mezunu seviyesinde olması istenmektedir. Bununla birlikte başvuruda bulunacak kişilerin halk eğitim merkezleri tarafından verilen hijyen belgesine de sahip olması gerekiyor. Başvuru için ise İş İlan No ayni 00007330961 kullanabilirsiniz.


Geri Dön