05 / 05 / 2024

Ethereum 35 bin dolara ulaşacak! Kripto para yatırımcıları dikkat! Uzman isim açıkladı! 

Ethereum 35 bin dolara ulaşacak! Kripto para yatırımcıları dikkat! Uzman isim açıkladı! 

Kripto paralarda Nisan ayında düşüşler başladı. Peki kripto paraları neler bekliyor? Bitcoin ve Ethereum değerlenecek mi? İşte ayrıntılar...



ETHEREUM BALİNALARI SATIŞTA

Bitcoin'den sonra en yüksek hacimli ikinci dijital varlık olan Ethereum’un fiyatı 26 Nisan tarihinde 3 bin dolar  pivot seviyeden 2 bin 767 dolara düşerek yüzde 6’dan fazla değer kaybı yaşadı. Ethereum bugün 2 bin 833 dolardan işlem görürken, aylık bazda fiyat hareketleri değerlendirildiğinde Ethereum yatırımcısına yüzde 13.88 oranında kayıp yaşattı. 

Ethereum 35 bin dolara ulaşacak! Kripto para yatırımcıları dikkat! Uzman isim açıkladı! 

Kripto para analizi yapan WhaleStats tarafından açıklanana göre, Ethereum balinaları son 24 saatte satış yapmaya başladı Elde edilen rakamlara bakıldığında ilk 100 Ethereum cüzdanından 783 bin doların üzerinde çıkış yaşandığı belirlendi. Aynı zamanda  Ethereum balinaları 1,9 milyon dolardan fazla USD Coin, 283 bin dolardan fazla Binance USD ve 122 bin dolardan fazla Tether alımı gerçekleştirdi. 

ETHEREUM İÇİN 35 BİN DOLAR ÖNGÖRÜSÜ 

Diğer taraftan İngiliz dev banka Standard Chartered’ın kripto para araştırma lideri Geoffrey Kendrick, Ethereum fiyatının uzun vadede 35 bin dolar hedefini görebileceğini vurguladı. Kendrick, kripto para birimlerinde gerçekleşen gerilemeye karşın kurumsal fonların kripto sektörüne aktığına dikkat çekti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön