05 / 05 / 2024

Ethereum'a hacker saldırısı yapıldı!

Ethereum'a hacker saldırısı yapıldı!

Kripto para biriminde Bitcoin'den sonra en büyük borsa olan Ethereum'da hacker sorunu yaşanıyor.  Hackerların tespit ettiği bug nedeniyle fiyatlar dalgalandı. 



Kripto paralarda hacker sorunu yaşanmaya başladı. Hürriyet'te yer alan habere göre; dünyanın en çok tercih edilen ikinci kripto parası Ethereum'da önceki hafta yapılan güncelleme esnasında ortaya çıkan ve sonrasında bir hacker tarafından büyütülen bug sorunu yaşanmıştı. 

Ethereum a hacker saldırısı yapıldı!

Ethereum geliştiricileri bug için yama yayınlasa da Ethereum ağının yarısından fazlası bu durumdan etkilenmiş ve ağda çalkantıya sebep olmuştu. 23 Ağustos'ta Ethereum'un fiyatı 3341 dolarken 26 Ağustos'ta fiyat 3046 dolara kadar  düşmüştü.

Kullanıcıların yamayı kullanma oranı yükseldikçe sorun çözüldü. Dün gece itibariyle Ethereum'un fiyatı 3270 doları geçti. Saat 07:39 itibariyle 3253 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Ethereum, Bitcoin'in tahtını alacak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön