18 / 05 / 2024

Ethereum hacker

Ethereum hacker

Kripto para biriminde Bitcoin'den sonra en büyük borsa olan Ethereum'da hacker sorunu yaşanıyor.  Hackerların tespit ettiği bug nedeniyle fiyatlar dalgalandı. 

Bitcoin yine tarihi zirveye doğru ilerliyor!

Bitcoin, ilk kez 50 bin dolar seviyesine kadar çıktı. Bitcoin, son 24 saat içinde yüzde 4,20’lik artış ile 50.026 dolar seviyesinden, Ethereum da aynı zaman diliminde yüzde 6,63’lük yükseliş ile 2.649 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor. 

Bitcoin'de yükseliş devam ediyor! 52 bin doları test edecek!

Bitcoin, geçtiğimiz haftalardan bu zamana kadar yüzde 13'lük bir artış ile birlikte bugün 48.200 dolar seviyesinden, Ethereum ise yüzde 10'luk bir yükseliş ile 2.500 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. 

Bitcoin haftalar sonra yeniden çıkış trendini yakaladı!

Bitcoin (BTC) haftalar sonra 44 bin doların üzerine kadar yükseldi. Yaşanan bu yükseliş, Ethereum ile tetiklenen piyasa hareketi sonrasında yaşandı. 

Kripto para piyasasında neler oluyor? Hangi coin’ler değer kazandı, hangileri kaybetti? Hemen bakın!

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin (BTC) son 24 saatte 0,78 oranında değer kazanarak 35,253 dolardan işlem görmeye başladı. Ethereum (ETH) yüzde 0,92 değer kaybetti.

Kripto parada deprem etkisi! Ethereum güçten düşüyor! 

Kripto para sektörünün öncü altcoin‘i Ethereum (ETH), son dönemde fiyat dalgalanmaları ile yatırımcıların dikkatini çekiyor. Ethereum’un dalgalanmaları, tüm altcoin’lerin hamlelerini doğrudan tesiri altına almaya devam etmekte.

Ethereum'da şimdiye kadarki en büyük yükseltme geliyor

Bu yılın başlarında önerilen ve Optimism topluluğu tarafından Nisan ayında onaylanan bir hard fork olan yükseltmenin "yeni bir modülerlik, basitlik ve Ethereum denkliği düzeyi" getirmesi bekleniyor.

FED'in faiz kararı Bitcoin ve Ethereum’u nasıl etkiledi?

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) kritik faiz kararını duyurdu. Piyasaları şekillendiren Fed faiz kararından sonra Bitcoin ve Ethereum’un nasıl etkilendiği merak konusu oldu. Peki kripto para piyasasında son durum neler oldu? İşte detaylar...

Haziran'dan beri ilk kez oluyor! Bitcoin 30 bin doların üzerine çıktı! Peki Ethereum ve altcoinlerde son durum ne?

Bitcoin Haziran'dan bu yana yani tam 10 ay sonra ilk kez 30 bin doların üzerini gördü. Peki Bitcoin, Ethereum ve altcoinlerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? Kripto piyasasında hareketlilik devam edecek mi? İşte ayrıntılar…

Bitcoin yeniden 30 bin dolar seviyelerini aştı! Kripto para birimlerinde yükseliş sürecek mi?

Küresel piyasalarda merkez bankalarının faiz artırımlarının sonuna gelindiğine ilişkin beklentiler kripto para birimlerini yeniden hareketlendirdi. Bitcoin 10 ay aradan sonra yeniden 30 bin dolar sınırını geçerken, Ethereum ise bin 918 dolar seviyelerinde hareket ediyor.

Mart ayına kripto paralar damgasını vurdu! Bir ayda Bitcoin yüzde 50, Ethereum yüzde 34 prim yaptı!

Küresel piyasalarda oldukça hareketli bir ayı geride bırakırken, mart ayında kripto paralar da rekor üzerine rekor kırdı. Bitcoin bir ayda yüzde 50 civarında artış gösterirken, Ethereum ise yüzde 34 oranında prim yaptı.

Deprem yardımı için kripto para cüzdanları oluşturuldu! BtcTurk'ten son dakika açıklaması!

BtcTurk tarafından, AFAD, Hayata Destek, Kızılay, Tider ve TOG’a, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) cinsinden kripto para yardımlarını kabul edebilmeleri amacıyla yardım cüzdanları oluşturulup teslim edildiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Dünyaca Ünlü 2 CEO’dan şok eden Bitcoin açıklaması! 

Son dakika! Ünlü 2 CEO peş peşe açıklama yaptı. Dikkat çekici Bitcoin, Ethereum ve Aptos yorumu geldi. Kaçınılmaz son!

Bitcoin sahalara geri döndü! Kripto yatırımcıları bayram etti: O tarihten sonra Bitcoin ok gibi fırlayacak!

Bir süredir ilgi çekmeyen kripto para yatırımları tekrar gündemde. Bitcoin için hareketlenme geldi. Kripto paralarda yükseliş devam ediyor. Bu sene 16 bin 531 dolar civarında olan Bitcoin, şu sıralar 21 bin 80 dolar oldu. Bu yıl 1199 dolar olan Ethereum şimdilerde 1558 dolar seviyesinde işlem görüyo

Ethereum hacker Haberi

Ethereum hacker

Kripto paralarda hacker sorunu yaşanmaya başladı. Hürriyet'te yer alan habere göre; dünyanın en çok tercih edilen ikinci kripto parası Ethereum'da önceki hafta yapılan güncelleme esnasında ortaya çıkan ve sonrasında bir hacker tarafından büyütülen bug sorunu yaşanmıştı. 

Ethereum geliştiricileri bug için yama yayınlasa da Ethereum ağının yarısından fazlası bu durumdan etkilenmiş ve ağda çalkantıya sebep olmuştu. 23 Ağustos'ta Ethereum'un fiyatı 3341 dolarken 26 Ağustos'ta fiyat 3046 dolara kadar  düşmüştü.

Kullanıcıların yamayı kullanma oranı yükseldikçe sorun çözüldü. Dün gece itibariyle Ethereum'un fiyatı 3270 doları geçti. Saat 07:39 itibariyle 3253 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Ethereum, Bitcoin'in tahtını alacak...