30 / 04 / 2024

Ethereum'da şimdiye kadarki en büyük yükseltme geliyor

Ethereum'da şimdiye kadarki en büyük yükseltme geliyor

Bu yılın başlarında önerilen ve Optimism topluluğu tarafından Nisan ayında onaylanan bir hard fork olan yükseltmenin "yeni bir modülerlik, basitlik ve Ethereum denkliği düzeyi" getirmesi bekleniyor.



Ethereum blok zinciri için bir " katman 2 " ölçeklendirme çözümü olan Optimism , Bedrock hard fork'unun tarihi olarak 6 Haziran'ı belirledi .

Optimism ekibine göre yükseltmenin evrensel saatle (UTC) 16:00'da başlayarak iki ila dört saat sürmesi bekleniyor . Dönem boyunca para yatırma ve çekme işlemleri kullanılamayacaktır.

İyimserlik Vakfı, protokol yükseltmesini Şubat ayında önerdi ve "OP ana ağında şimdiye kadar yayınlanan en büyük yükseltme" ve "tamamen yeniden yazma" olarak tanımlandı .

Ethereum da şimdiye kadarki en büyük yükseltme geliyor

Bu orijinal teklife göre , yeni yükseltme, "katman 2 çözümleri için yeni bir modülerlik, basitlik ve Ethereum eşdeğerliği düzeyi sunarak benzeri görülmemiş performans ve işlevsellik sağlayacak."

L2Beat web sitesine göre, endüstri lideri Arbitrum, ardından Optimism ve sıfır bilgi kriptografisi kullanan birkaç toplama ile en iyi Ethereum ölçeklendirme çözümü olarak pazar payını kazanmak için yoğun bir rekabet sürüyor . Son birkaç ayda Optimism, hem kripto borsası Coinbase hem de risk sermayesi şirketi Andreessen Horowitz (a16z olarak bilinir) ile ağ üzerinde inşa etme çabalarını ortaya koyarak büyük kazançlar elde etti.

Optimism'in OP belirteci, Ethereum blok zincirinin yerel kripto para birimi olan ether ( ETH ) için %52'lik bir artışa karşın 2023'te şu ana kadar %77 artış göstererek toparlandı .
Kripto analiz firması Messari'ye göre, Optimism topluluğu yükseltmeyi Nisan ayında %99,87 lehte oyla onayladı.

Ethereum'da şimdiye kadarki en büyük yükseltme geliyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön