21 / 05 / 2024

Ethereum'da şimdiye kadarki en büyük yükseltme geliyor

Ethereum'da şimdiye kadarki en büyük yükseltme geliyor

Bu yılın başlarında önerilen ve Optimism topluluğu tarafından Nisan ayında onaylanan bir hard fork olan yükseltmenin "yeni bir modülerlik, basitlik ve Ethereum denkliği düzeyi" getirmesi bekleniyor.



Messari, yükseltmenin "OP yığınını konsensüs, yürütme ve yerleşim bileşenlerine ayıran modüler bir mimari uyguladığını ve bu da Ethereum yürütme istemcilerinin Optimism yürütme istemcilerine dönüştürülmesine izin verecek" diye yazdı.

Messari'ye göre, Bedrock'taki bir diğer yeni özellik, gelişmiş köprü güvenliği için iki aşamalı bir geri çekme sürecidir.

Ethereum da şimdiye kadarki en büyük yükseltme geliyor

Ethereum, blok zinciri teknolojisi üzerine inşa edilmiş bir kripto para platformudur. 2015 yılında Vitalik Buterin tarafından kurulan Ethereum, merkezi olmayan uygulamaların geliştirilmesine olanak tanır. Ethereum'un kendi kripto para birimi ise Ether (ETH) olarak adlandırılır.

Ethereum, akıllı sözleşmelerin çalıştırılabilmesine olanak tanıyan bir platform olarak bilinir. Akıllı sözleşmeler, programlanabilir işlem koşullarının yerine getirilmesi için kodlanmış sözleşmelerdir. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön